| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
togan Opel Omega B MV6 Malbork | 2007-02-26 10:19:15 Rok produkcji 1998
Przebieg [w km] 154000 Pojemność silnika [w cm3] 3000 Moc silnika [w KM] 211 Skrzynia biegów Automatyczna Rodzaj paliwa Benzyna + LPG Typ Sedan/Limuzyna Liczba drzwi 4/5 Kolor Czarny Stan Używany Uszkodzony Nie Wyposażenie ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Hak, Immobilizer, Klimatyzacja automatyczna, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji, Nawigacja GPS, Poduszka powietrzna, Radio+ zmieniarka CD, Reflektory ksenonowe, Szyberdach, Tempomat, Wspomaganie kierownicy Pojazd sprowadziłem sam dla siebie we wrześniu 2005 - bez żadnych pośredników. Posiadam całą dokumentację, w tym książkę serwisową z udokumentowanym przebiegiem i instrukcjami do samochodu i całego wyposażenia. Roczna, sekwencyjna instalacja gazowa, wymienione zawieszenie przednie (końcówki drążków kierowniczych, drążki kierownicze, tuleje na wahaczach), akumulator ma rok, wymieniony rozrząd, przewody wysokiego napięcia i świece. Samochód posiada dodatkowo oryginalne ogrzewanie postojowe WEBASTO (wspaniała rzecz na chłodne poranki i oblodzone szyby), podgrzewanie wszystkich foteli (przód dodatkowo jest sterowany elektrycznie), zmieniarka na 6 plyt CD (sterowanie radiem w kierownicy), oryginalna nawigacja Philips CARIN (przy sprzedaży dorzucę mapę europy wsch. 2006 z Polską oraz oryginalną mapę Niemiec)oraz zestaw glośno-mówiący do nokii oryginalnie zamontowany w podłokietniku. Cena: 23tys - do negocjacji!!! Togan Malbork, woj. POMORSKIE tel. 664126078 e-mail. togan79@wp.pl Zdjecia sa dostepne pod po wejsciu na ponizszy link OMEGA - ALLEGRO [ wiadomość edytowana przez: togan dnia 2007-02-26 10:51:42 ] |
Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2007-02-26 11:05:10 [ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2007-02-26 21:23:13 ] |
Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2007-02-26 11:32:44 [ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2007-02-26 21:23:29 ] |
togan Opel Omega B MV6 Malbork | 2007-02-26 12:10:52 Jak szukasz kolegow to chyba na innym forum, a jak nie jestes zainteresowany kupnem to nie wpisuj glupich komentarzy.
Juz to widze - obudzil sie rano, wszedl na forum i nie mogl powstrzymac sie przed wpisaniem najglupszego komentarza jaki widzialem na oczy "Zawsze mnie bawi ...". Mnie natomiast bawia tacy forumowicze co nie wiedzac co ze soba zrobic i wypisuja glupoty. Ale komentuje sobie komentuj - tyle twojego
Czy cena jest wygorowana czy nie to juz kwestia dyskusyjna i proponuje komentowac to dopiero po obejrzeniu tego samochodu. Nikt nie trzyma mi noza na gardle wiec nie oddam OMESI pierwszemu, lepszemu bo mam do niej sentyment. Chcialbym aby ktos dbal o ten samochod w przyszlosci. |
Szcurek LOB MEMBER Kosiarka; Czarna Owca Tarnowskie Góry | 2007-02-26 12:25:04
Za to obraziłeś Bestyjkę kolegi, a to jest niewybaczalne |
togan Opel Omega B MV6 Malbork | 2007-02-26 12:57:24 Niestety zagotowalem sie gdy facet podejrzewal moje Bestie o jakas tam korozje - no i poszlo w swiat (szkoda OMEGI)
Za to wlasiciel na drugi raz zastanowi sie czy jego komentarz jest komus potrzebny i wnosi cos do sprawy. ... i tak z ogloszenia zrobil sie smietnik. Jezeli ktos jednak bedzie zainteresowany kupnem prosze o kontakt telefoniczny - nie bede juz odpisywal na dalsze posty w tym watku. Powtorze jeszcze najzabawniejsza rzecz w tym ogloszeniu, ze cene mozna negocjowac. Pozdrawiam Togan |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2007-02-26 15:40:24 dajcie na wstrzymanie,jak sie czyta wasze docinki to sie słabo robi
jesteście tu raczej nowi więc uszanujcie to że to jest klub, a nie forum dody elektrody twoja omega warta jest tyle ile ktoś ci za nią zapłaci , a tkzw cena do uzgodnienia to szeroko rozumiane pojęcie ... |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2007-02-26 22:13:08
a co, nie ma korozji? Znaczy, malowany był, czy jak?
Ja podejrzewam o początki rudej każdego 10-latka
tak? To zobacz TUTAJ
ee, najzabawniejsze to "pełna opcja bez skóry"
ostatnio oglądałem "pełną opcję", wyszło, że bez skóry, działającej klimy, el dachu, el foteli, etc...
EDIT: to jest MV6...? [ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2007-02-26 22:17:28 ] |