OMEGA B MV6 98/99 - full opcja bez skory

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rok produkcji 1998
Przebieg [w km] 154000
Pojemność silnika [w cm3] 3000
Moc silnika [w KM] 211
Skrzynia biegów Automatyczna
Rodzaj paliwa Benzyna + LPG
Typ Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi 4/5
Kolor Czarny
Stan Używany
Uszkodzony Nie

Wyposażenie ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Hak, Immobilizer, Klimatyzacja automatyczna, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji, Nawigacja GPS, Poduszka powietrzna, Radio+ zmieniarka CD, Reflektory ksenonowe, Szyberdach, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Pojazd sprowadziłem sam dla siebie we wrześniu 2005 - bez żadnych pośredników. Posiadam całą dokumentację, w tym książkę serwisową z udokumentowanym przebiegiem i instrukcjami do samochodu i całego wyposażenia.
Roczna, sekwencyjna instalacja gazowa, wymienione zawieszenie przednie (końcówki drążków kierowniczych, drążki kierownicze, tuleje na wahaczach), akumulator ma rok, wymieniony rozrząd, przewody wysokiego napięcia i świece.
Samochód posiada dodatkowo oryginalne ogrzewanie postojowe WEBASTO (wspaniała rzecz na chłodne poranki i oblodzone szyby), podgrzewanie wszystkich foteli (przód dodatkowo jest sterowany elektrycznie), zmieniarka na 6 plyt CD (sterowanie radiem w kierownicy), oryginalna nawigacja Philips CARIN (przy sprzedaży dorzucę mapę europy wsch. 2006 z Polską oraz oryginalną mapę Niemiec)oraz zestaw glośno-mówiący do nokii oryginalnie zamontowany w podłokietniku.

Cena: 23tys - do negocjacji!!!

Togan
Malbork, woj. POMORSKIE
tel. 664126078
e-mail. togan79@wp.pl

Zdjecia sa dostepne pod po wejsciu na ponizszy link
OMEGA - ALLEGRO

[ wiadomość edytowana przez: togan dnia 2007-02-26 10:51:42 ]

[ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2007-02-26 21:23:13 ]

Cytat:
Zawsze mnie bawi cena "do negocjacji" to znaczy, że za każde znalezione miejsce korozji 100 zł w dół, czy jak ?

Nie wiem co w tym zabawnego??? Jak nie masz sie czego lub kogo czepic to ... bo korozja jest chyba na twojej zgnilem dwulitrowce.

Czekam na konkretne pytania odnosnie samochodu, a nie na glupie komentarze.

[ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2007-02-26 21:23:29 ]

Jak szukasz kolegow to chyba na innym forum, a jak nie jestes zainteresowany kupnem to nie wpisuj glupich komentarzy.

Juz to widze - obudzil sie rano, wszedl na forum i nie mogl powstrzymac sie przed wpisaniem najglupszego komentarza jaki widzialem na oczy "Zawsze mnie bawi ...".

Mnie natomiast bawia tacy forumowicze co nie wiedzac co ze soba zrobic i wypisuja glupoty. Ale komentuje sobie komentuj - tyle twojego

Czy cena jest wygorowana czy nie to juz kwestia dyskusyjna i proponuje komentowac to dopiero po obejrzeniu tego samochodu. Nikt nie trzyma mi noza na gardle wiec nie oddam OMESI pierwszemu, lepszemu bo mam do niej sentyment. Chcialbym aby ktos dbal o ten samochod w przyszlosci.

Cytat:
2007-02-26 11:15:55, togan pisze:
... bo korozja jest chyba na twojej zgnilem dwulitrowce.

Za to obraziłeś Bestyjkę kolegi, a to jest niewybaczalne

Niestety zagotowalem sie gdy facet podejrzewal moje Bestie o jakas tam korozje - no i poszlo w swiat (szkoda OMEGI)
Za to wlasiciel na drugi raz zastanowi sie czy jego komentarz jest komus potrzebny i wnosi cos do sprawy.

... i tak z ogloszenia zrobil sie smietnik.

Jezeli ktos jednak bedzie zainteresowany kupnem prosze o kontakt telefoniczny - nie bede juz odpisywal na dalsze posty w tym watku.
Powtorze jeszcze najzabawniejsza rzecz w tym ogloszeniu, ze cene mozna negocjowac.
Pozdrawiam
Togan

dajcie na wstrzymanie,jak sie czyta wasze docinki to sie słabo robi
jesteście tu raczej nowi więc uszanujcie to że to jest klub, a nie forum dody elektrody
twoja omega warta jest tyle ile ktoś ci za nią zapłaci , a tkzw cena do uzgodnienia to szeroko rozumiane pojęcie ...

Cytat:

2007-02-26 12:57:24, togan pisze:
Niestety zagotowalem sie gdy facet podejrzewal moje Bestie o jakas tam korozje - no i poszlo w swiat (szkoda OMEGI) Za to wlasiciel na drugi raz zastanowi sie czy jego komentarz jest komus potrzebny i wnosi cos do sprawy.

a co, nie ma korozji? Znaczy, malowany był, czy jak?
Ja podejrzewam o początki rudej każdego 10-latka

Cytat:

... i tak z ogloszenia zrobil sie smietnik.

tak? To zobacz TUTAJ

Cytat:
Powtorze jeszcze najzabawniejsza rzecz w tym ogloszeniu, ze cene mozna negocjowac.

ee, najzabawniejsze to "pełna opcja bez skóry"
ostatnio oglądałem "pełną opcję", wyszło, że bez skóry, działającej klimy, el dachu, el foteli, etc...

EDIT: to jest MV6...?

[ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2007-02-26 22:17:28 ]