Walezy na pudle

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Słyszałem, że Walezy dał tym razem radę i w GSMP Góra Św. Anny 2004 zajął miejsce na pudle. Gratulki

Tylko mu pogtatulować

A ja przez glupia szkole tego nie widzialem

gratulacje

Cytat:
2004-11-08 19:57:53, Ali-En pisze:
A ja przez glupia szkole tego nie widzialem

Jeżeli szkoła koliduje z Twoją pasją...
...rzuć szkołe

BTW - Gratulejszynz.
ps. Gdzie fotki, filmy, akcja...?!

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-11-09 02:05:44 ]

cholercia a ja przeczytałem Walezy w pudle...

POGRATULOWAC!!!

Nie wiedzialem, ze jezdzisz w wyscigach gorskich. Wiem, ze tansze od rajdow i tez fajna zabawa. Jakie plany na przyszly sezon? PPZM, czy moze wlasnie gorskie? Co do tego sezonu, to startujesz w Cieszynce?

Ja malo brakowalo, a w weekend zebralbym 2 wazony jadac na prawym.... niestety bledy zalogi..... ale i tak jest niezle jak na pierwszy nasz start.

Cytat:
2004-11-09 09:28:31, Momik pisze:
cholercia a ja przeczytałem Walezy w pudle...

nie tylko ty

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

A ja zrozumiałem, że nie trafił - no spudłował. Tzn. zrozumiałem tak w nocy ok 5 - to jestem usprawiedliwiony

Cytat:
2004-11-09 11:37:08, KiLeR pisze:
Ja malo brakowalo, a w weekend zebralbym 2 wazony jadac na prawym.... niestety bledy zalogi.....

ja, gdyby nie błędy załogi, też bym zbierał same wazony...

no, raz zawiódł sprzęt...

Ale powiem Ci, ze takiego glupiego bledu to nie zrobiles jak ja
W sobote u Witka byly 2 identycznie jechane petle. Tylko ja wspanialy pilot nie spojrzalem, ze czas na dojazdowke z Ordona na Ekogreen na drugiej petli skrocony jest z 30 minut na 20... efekt: spoznienie na PKC 7 minut = 70s kary. Alez sie wkurwilem! Bylibysmy na 3.

W niedziele gdyby nie 2 pacholy (10s kary) bylibysmy na 2 zaraz za Konradem w Lancii. Kurwa, po czasach seryjnym (no poza zawiasem) Sejem Vanem objechalismy wszystki Swifty GTi !!! Koles jest niezly, zeby tak wymiatac po 2-letniej przerwie. Do tego jechalismy na lysych Passio, a polowa zalog na Markgumach...

Cytat:
2004-11-09 02:04:57, Race_D pisze:
Jeżeli szkoła koliduje z Twoją pasją... ...rzuć szkołe

Wojsko bedzie bardziej kolidowalo

w sobote Barbórka Cieszyńska, Walezy jedzie. gadałem z nim, powiedział że zamierza troche pod publike ja jade pooglądać boki w wykonaniu jego i fiatolota

to ja nawet nie wiedzialem ze mamy rajdowcow w klubie fajnie wiedziec, ja za ok 1,5- 2 lata chce startowac ale nie wiem czy na fso cos osiagnie, czy lepiej cos innego ale tez za nie duzą kwote