Cieknie mi olej , Pilne informacje (125)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
targi w krakowie coraz blizej a ja dzis znalazlem plamy oleju przy moim aucie niebylo by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze plamy byly z tylu auta a dokladnie tuz za natkolem w strone tlumika gdzie jest kawalek blachy , obok mam rure z gazem i kurek do gazu , jest tam mala dziura spowodowana chyba korozja przez ktora cieknie sobie olej co dziwne olej tez leci mi z progo ,totalnie niewiem oco chodzi , skad to sie bieze jak temu zapobiec jakakolwiek pomoc

hahaha-to jest zabezpieczenie antykorozyjne-malowales furke-robiles blache wiec blacharz wlal przepal do takich zakamarkowwiec sie nie przejmmuj

Może po prostu blacharz, który robił Tobie blacharkę zabezpieczył progi olejem i stąd te plamy.

panowie macie racje , czarna fura na sloncu sie nagrzala i splynol olej dziurami , ufff mozna jechac do krakowa

no.. dobrze, że się wyjaśniło. Niechaj w Krakowie będzie godna reprezentacja =))

no ja zostawie slad po sobie , palamy oleju

Cytat:
2003-06-03 17:52:53, czeczun pisze:
Może po prostu blacharz, który robił Tobie blacharkę zabezpieczył progi olejem i stąd te plamy.

Cytat:
hahaha-to jest zabezpieczenie antykorozyjne-malowales furke-robiles blache wiec blacharz wlal przepal do takich zakamarkowwiec sie nie przejmmuj

ale mamy zgranie czasowe =)

f&f maniacy umieja sie zgrac

moje drzwi - te granatowe - zostawiają po sobie ślad - 132 znaczy swoje terytorium - jakiś maniak nalał chyba po litrze konserwacju na karzde drzwi , to paskudztwo wyciekło ostatnio z pod klamki !!! i zrobiło zacieki na drzwiach , wylewa sie jak lawa z wulkanu , i na zewnątrz i do środka , koszmar

Cytat:
2003-06-03 22:20:01, Blady pisze:
zostawiają po sobie ślad - 132 znaczy swoje terytorium

dobre Blady dobre , taka prawda , moje 125 robi to samo

ja to bym sie nawet cieszył że to olej(konserwacja) a nie rdza

wróże długie życie tak zabezpieczonym bebechom - chyba sam tak zrobie

bratek cisnienie oleju w progach ci spadło nie wiem czy dojedziesz do kraka

czeba bedzie dopomopowac albo co , moze pompa oleju w nadkolu siadla , kurde nigdy nic nie wiadomo wemze zapasowa na wrazie czego