MotoNews.pl
11 Biale klosze tyl do 126p... (17254/0) - NT

Biale klosze tyl do 126p...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Handluje tu moze ktos bialymi kloszami z zarowkami do malacza, do tylu? Jesli tak to w jakiej cenie? A jesli nie, to powiedzcie mi, ile maksymalnie moge za to zaplacic, bo w tym cenniku to obcykany nie jestem za bardzo. Na allegro niby mozna za 40 zl kupic, ale cos ten klient nie budzi mojego zaufania...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13245672
Pozdrawiam

www.maluch.one.pl
i cos mi sie wydaje ze to ten sam człowiek

O!
Wiedzialem ze to nazwiska skads mi sie kojarzy....
Skoro to ten hobbysta to chyba zaryzykuje
Pozdrawiam i dzieki

nie wiem czy dostales moja wiadomosc na GG, klosze takie mozna kupoc w gliwicach-sosnicy na gieldzie samochdowej za 30 zł razem z zarowkami i wkretami , wkretow nie bierz ale udaj się na ul. Dworcową i kup w metalowym obok elektronika (na praciwko byłeko salonu opla) 4 X slepe nakretki M4 + pret 1m M4 +12 nakretki M4 zwykłe + podkładki i montujesz tak jak jest na stronie albo z udzialem starych kloszy przerabiasz na wersje biało-czerwoną taka jak ja :

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2003-05-28 17:12:29 ]

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2003-05-28 17:14:22 ]

A mzona wiedziec jak to zrobiles??bo rozumiem ze nie malowales???

A tak poza tym na allegro poszukajcie kolesia"webcenter" z bydgoszczy...jest wporzo...sam u niego zakupilem 3komplety i bylem zadowolony..tylko ze sprzedaje bez zarowek...mozna tez kupic poza allegro...potargowac sie tez mozna...

dzieki dooh i inni za reakcje
na pewno skorzystam z rad, szczegolnie te o pretach wydaja sie ciekawe
i kurcze jak sie ubiegac o przyjecie do Fiat and Furious? ten formularz ciagle nieczynny
Pozdrawiam

a wlasnie, te prety to moze nie wystarczyc... znajomemu mieszkajacemu dwie klatki dalej po zalozeniu bialaskow z tylu wyrwali cale swiatla " z korzeniami " coz, trzeba zastanowic sie chyba nad jeszce jakims sposobem zabezpieczen :|

W srodku jest wycięty czerwony oryginalny klosz w miejscu gdzie klsz sie zawija i powstaje kat prosty. Zostaje tylko plaska powierzchnia i dziura w ktora wchodzi bolec z otworu na srobe.Calosc jest przyklejona do wewnatrz do okoła bezbarwnym klejem termiocznym (taki w pistolecie do układania np instalacji). Mniejwiecej tak :

Na brudnym aucie wygladaja tak :

W Łodzi białe klosze do malczana kosztuja 10,25zł za sztukę do tego żarówki w cenie chyba 4zł za sztukę.

dooh!!
Nie mów mi tylko ze zawsze tyle powietrza masz w kołach!! Jeśli tak to.... Pozdrawiam i cze!!

W czasie spotkania na ktorym zrobilem ta fotke bylo ze 35 stopni w cienu i opony weszły na kilka cm w asfalt jeslo o to chodzi. Z tylu mam 2 atm.

No nareszcie, udalo sie
Za klosze, zarowki i zabezpieczenia (prety, nakretki itp itd.) zaplacilem lacznie 39 zetkow z hakiem.
Tyle tylko ze byl dosc duzy problem z pretem 4, ale po objezdzeniu miasta znalazl sie i takowy.

Tak przy okazji, polecam sklep z tego typu rzeczami [prety, srubki, nakretki i wszystko inne do mocowania i nie tylko] w Gliwicach na ul. Szobiszowickiej.
Fachowy i mily sprzedawca
A i prety sa - jedyne miejsce w Gliwicach. Jakis kryzys chyba w branzy pretow czworek

Pozdrawiam