MotoNews.pl
10 Szyberdach części (117909/0) - NT

Szyberdach części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich maniaków bmw.

Mam pytanie. Może się orientujecie gdzie można dostać części do szyberdachu bmw E-36 91 rok 1,8. Konkretnie chodzi mi o kółko zębate, które ciągnie linkę, oraz taki plastik - nie wiem jak go nazwać, który w prowadnicach ciągnie szyberdach. . Moje kółeczko jest już objechane na ząbkach, a plastik po rozłożeniu szyberdachu okazało się że jest złamany.

Z góry dziekuję za okazaną pomoc.

Witam!!! zobacz na alegro może coś znajdziesz pozdro

Witajcie.

Panowie, gdzie moge kupic linki do szyberdachu e36 ??? Moze ktos zna sklep we Wrocławiu gdzie moge je zakupic ? A moze jakis internetowy sklep ? Na allegro szukalem i nie ma ;-(

Pozdrawiam

Kolego ZABA a w ASO nie ma??
Mozliwe ze niepotrzebnie zadaje to pytanie bo oczywistym jest że sie szuka jak najtaniej, a w powszechnym mniemaniu aso jest z góry uważane za klub dla bogatych gości. Tymczasem jednak warto sprawdzić ile 'coś' kosztuje w aso.. w moim przypadku juz 3razy aso okazało sie tańsze od allegro, giełdy, i różnych innych sklepikarzy. Częsci na miejscu bez zamawiania i czekania, i zastanawiania sie czy to co sie kupiło na allegro będzie tym czego potrzeba, czy dojdzie czy bedzie pasowało... luxus!!
Polecam sklep z częsciami w ASO. Serwis jest do dupy... przede wszystkim dlatego, że pierońsko drogi, ale sklep potrafi czasem mile ceną zaskoczyć.
Pewnie telefonicznie udzielą informacji czy takową linke do szybedachu czy plasticzki sie u nich dostanie..
Pozdrawiam