Klej do bocznych listew ?? czym ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hejka, przez ta pseudo zime mase deszczu itd leko odkleiła mi sie listwa na drzwiach przednich, na razie to nie tragedia ale pewnie bedzie dalej sie odklejac po za tym zle to wyglada
powiedzcie mi czy jest jakis odbry i sprawdzony klej czy tasma dwustronna taka specjalna, czym to przykleic ? zeby trzymało ?

Pojedź do pierwszego z brzegu sklepu z artykułami dla lakierników. Zaproponują Ci coś.. pewnie będzie to klej do szyb lub jakiś uniwersalny bezoctowy.

Pzdr

W castoramie UHU 2 składnikowy około 12 złotych. Rewelacja

No wlasnie bo mam mala pirdółke do sklejenia ( plastik z wewnątrz ) , zadne szybkoschnące nie chca skleic tych tworzyw, czym to skleić ?

Boczne listwy najlepiej kleji sie klejem do szyb. Pozadnie przemys zmywaczem polozyc klej i dokleic listwe tasma! Tasme zerwac na 2 dzien i listwy nie powinno nic ruszyc zalezy jaki klej. Mu uzywamy WURTA albo podjedzi do punku gdzie kleja szyby i tam Ci powinni dac troche kleju bo zawse im zostaje a jesli nie to tasme 2 stronna i wszystko

Co do klejeni9a plastikow to to ma być plastik z plastikiem klejony?? jesli tak to moze sprobuj podjechac do kogos kto kleji plastiki jakies groszowe sprawy a jak juz skleji to jest pewne

Pozdrowka Paweł

Cytat:
2007-02-03 12:18:50, Paulos_87 pisze:
Co do klejeni9a plastikow to to ma być plastik z plastikiem klejony?? jesli tak to moze sprobuj podjechac do kogos kto kleji plastiki jakies groszowe sprawy a jak juz skleji to jest pewne Pozdrowka Paweł

Lutownica w ręke (najlepiej z płaskim grotem - do rynien) i samemu dasz radę Cromm. Oczywiście jeśli te elementy nie są z obu stron widoczne.. no i uważaj żeby od temp struktura(wzorek) z plastiku nie spłynęła

A zmatowałeś przed klejeniem?

Pzdr