Koszty podłączenia essa pod komputer

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanie ile może kosztowac podłączenie autka pod komputer w celu zdiagnozowania błędów.Mam ostatni problemy z silnikiem i nie wiem czy warto wymieniać wszystko po kolei czy po prostu sprawdzić u fachowca co będzie tańsze ??

100zl w ASO

[ wiadomość edytowana przez: maciek701 dnia 2007-01-31 15:23:24 ]

ja placilem ok 40zl u znajomego elektryka

W Olsztynie w ASO płaciłem 150. ale wiem że kazdy silnik podłączony pod kompa to oni inaczej rozliczają. nie wiem czemu

Znam zakład we Wrocławiu, który podłącza za cztery dychy. W innym miejscu Wrocławia robią to za 250 zł. Ale oni ponoć robią wszystko za 250 zł. Nie ważne jaka to sprawa elektryczna. I ponoć robią to dobrze... W Oławie za podłączenie chcą 120 zł.

u Ciebie to kody bledow mozna dioda zczytac

W Krakowie w ABC Focus 50zł

Cytat:
2007-01-31 15:09:57, cinus pisze:
Witam mam pytanie ile może kosztowac podłączenie autka pod komputer w celu zdiagnozowania błędów.Mam ostatni problemy z silnikiem i nie wiem czy warto wymieniać wszystko po kolei czy po prostu sprawdzić u fachowca co będzie tańsze ??

Do Twojego silnika 2 browary.

a po co pod komp od razu , najpierw podłącz go pod diode , a jka nie wiesz jak to poszukaj na forum ,albo napisz priva to Ci pomoge

za EECV zyczą sobie 150zł za EECIV mniej bo w EECV zczytywanie jest przez złacze diagnostyczne OBDII i mozna wiecej informacji uzyskac.

U nie na "wiosce" wołają za podłączenie od 50 do 150 PLN-ów