Problem z Lewym kierunkowskazem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam takie pytanie, zje... mi się lewy kirunkowskaz, a mianowicie jak właczam w prawo wszystko jest ok, natoniast jak w lewo wlączam to kierunek wydaje dzwięk przyspieszony na desce nie zapala sie kontrolka kierunków, i kerunek nie świeci, dodam że żarówki są ok bo awaryjne działają, bezpieczniki też są ok, więc tu pojawia się moje pytanie co to może być jak to naprawić ?

no ludzie pomocy

przyspieszone miganie i brak kontrolki pojawia się zawsze jeśli przepali się jedna z żarówek, albo jest coś nie tak z doprowadzeniem napięcia do któregoś z migaczy - sprawdź styki, może masa Ci przy którymś z migaczy "uciekła"

żarówki są dobre bo jak włączam awaryjne to wszystkie kierunki świecą - znaczy się mrugają więc to raczej ani styki ani żarowki

super hiper zespolony poszedł ?????
aha masz jakiś alarm ????

niema żadnego alarmu, ale jak włączam w prawy to wszystko działa, myslisz że to zespolony
? a może jakiś przekaźnik tam gdzieś jest? tylko jak go wymienić ?
i czy wogule jest coś takiego?

Jak kolega ci napisał( Zespolony ) ci walnął czyli przełącznik kierunków przy kierownicy.

jestś pweny, że to zespolony, bo prawy kierunek działa !!

Hmm mozesz odpiac od zespolonego kostke i zmostkowac 2 piny od kierunku lewego i zobaczysz czy to zespolony ahh ale musisz sie dowiedziec ktore to piny pozdro

Jak nie działa ci lewy przód i tył to napewno 100%

Cytat:
2007-02-11 19:29:08, Sayper pisze:
jestś pweny, że to zespolony, bo prawy kierunek działa !!

A co to ma do rzeczy? Czy np. skrzynia biegów będzie dobra, gdy 1 i 2 nie będzie ale 3 i 4 działają?