Ile moglbym dostac za swoja malarie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jaka jest realna cena ktora moglbym dostac za swojego malczana?
Opis:
rok 1983 (ale niewiele zniego tam zostalo)
glowica splanowana 3mm
kolo zamachowe stoczone i wywazone 5mm
walek 290
obnizony
klatka bezpieczenstwa
kubel Patko
Kierownica Sport
pusty tlumik koncowka Sebring
halogeny wesem
biale klosze z tylu
fele 13' BMW
i kilka innych bajerow

Zdjecia sa w moim statusie

Ile moge za takie cos wziac??? ewentualnie jakies propozycje

oczywiscie jesli zrobie ze skrzynia i bedzie w pelni sprawny

[ wiadomość edytowana przez: Chopper dnia 2003-06-01 14:37:53 ]

jesli moznaw wiedziec to czemu go sprzedajesz

narazie jeszcze nie wiem czy sprzedac ale ciekaw jestem ile dostane. jakby to byla satysfakcjonujaca mnie suma to bym sie zastanawial

zapomniałeś napisać o klatce, bo z tego co pamiętam to ją masz (a jednak napisałeś) a co do ceny, to nie dostaniesz dużo więcej niż za malucha wg tego rocznika... gdybyś chciał odzyskać część włożonych pieniędzy, to już chyba lepiej byłoby przerobić go na cywila i osobno sprzedać częśći

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2003-06-01 21:15:28 ]

Ja może by kupił od ciebie jak wszystko jest oki to moja propozycja max. 1500zł

No ja wlasnie tak myslalem zeby go sprzedac tak miedzy 1500-2000. EGON-TKL zastanowie sie

800 zł max ze względu na stan blachy

Piotrek nie sprzedawaj go, skrzynie się zrobi, a tak jak Łukaszc napisal wezniesz za niego grosze w porównaniu z tym co w niego wlozyles. jeszcze go "docierasz" daj mu szanse

Pozdrawiam

najlepiej zrobić dużo naraz ja jestem takiego zdania , a najgforzej to pakować kase na raty ale niestety , kasy zawsze brak

spoko chlopaki tylko sie orientuje za duzo wpakowalem zeby sprzedac za grosze. jeszcze troszke mi musi posluzyc

niestety tuning prawie nigdy sie nie zwraca jeśli chodzi o koszta

Ja mysle ze 1500 to wszystko ile możesz dostac. Jakbys sprzedawał to lepiej sprzedaj go na czesci..