[S] TURBO GARRETT do 1.6 DOHC! turbina i gaźnik z kolektorem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam. mam do sprzedania turbine garrett'a do silnika 1.6 dohc, oraz gaznik łącznie z kolektorem przystosowany do tej turbiny. turbo pochodzi z Lancii Delty HF 1.6. Turbina po regeneracji. cena: 400zł

[ wiadomość edytowana przez: Peyo125 dnia 2007-02-06 21:24:09 ]
[ powód edycji: S S S S S S S S S S S ]

Jak jest rozwiązane to turbo ? tzn gaznik jest przed czy za spręzarka ?

To chyba dosyć tanio ...

Do 2.0dohc niepodejdzie to?

są rachunki i gwarancja na regeneracje???? Cena za komplet czy tylko turbo???

chyba bedzie zmiana planow... chcialem ta turbine zamienic na jakas mocniejsza ale... chyba przy niej zostane. Bede ja montowal do 2.0 DOHC. Taki soft mi w sumie wystarczy bo nie mam zamiaru zajechac silnika w 2 dni. Takze przepraszam najmocniej wszystkich zainteresowanych. Przemyslalem sprawe, obgadalem z kumplami... i zostawie ją sobie. jeszcze raz sorry

to powiedz przy okazji czy jest jakas roznica w gaznikach czy jest to to samo co 132??

czy ja wiem.. z zewnatrz wyglada tak samo ale ma jakies czujniki. nie wiem nie znam sie na turbo

Gaźnik jest zupelnie inny.

byc moze inny bo nie wiem jaki jest seryjnie w 1.6. Powiem tyle ze ten co mam jest podobny do tego co mam w 2.0

A kolektor z Gaźnikiem od lanci 1.6 turbo siada bez problemu do 1.8 lub 2.0 DOHC [Fiat]

tak siada ale wiekszym problemem jest zaplon z lanci ktory juz trudniej zalorzyc