MotoNews.pl

Zrobilem fotki mojej fury

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
7 lat mojeje ciezkiej pracy ,klejenia ,malowania przyklejania....

Dominik--

zamieniamy się??

ja nic nie widze..co robic??

Cytat:
2003-05-25 17:28:26, qbaj pisze:
ja nic nie widze..co robic??

Poczekać do 2 w nocy, kiedy transfer nie będzie przekroczony

ładny ładny ... a jaki sympatyczny kolor....

ale jedna rzecz mi sie nie podoba, a raczej dwie... za duzo chromu na klapie... i naklejki...

ale po za tym SUPER !! tylny spojler odJedrasika jak ci sie sprawuje ??

moze tez zaloze ?

aj jeszcze jedno..

JAK CI TO WYSZLO ZE TWOJE PRGI NIE SA DOGIETE DO KAROSERII ???

Powied zmi ile za nie dales moze zaminie swoje ? bo swoimi zaczepiam strasznie i bardzo odstaja

1. Zdjęcia super bo przemyślane - czyli zrobione na trawce w ładnym plenerze
2. Chromu wcale nie za dużo i wygląda to jak dla mnie cholernie sportowo a zarazem kosmicznie
3. Świetny pomysł z tym r o z s u n i ę t y m napisem "espero"
4. Naklejki faktycznie bym poodklejał...
5. Szcerze powiem że na poprzednich felach fura wyglądała bardziej agresywnie
6. Bardzo ładny wydech
7. Coś mnie troszeczkę drażnią te białe siatki-maskownice na przednim spojlerze - przemalował bym je na czarno albo na kolor lakieru bo za bardzo żucają się w oczy

a ja ciagle nic nie widze..

no przecie Ci Zoltar napisał...o 2-giej w nocy!...a nie bladym wieczorkiem .....a prawdę mówiąc to faktycznie PROBLEM...bo trzeba 10 razy podchodzić o różnych porach dnia i nocy /ze wskazaniem na to drugie /!

podziwiam zapał i włożoną prace .....ale osobiście wole skromny wygląd mojego esperaczka ....który to dopiero spod świateł pokazuje lwi pazur

...swoją droga śmieszne jest że najbardziej przerobione autka w naszym klubie - Twoje i lega........to 1.5

JAk sie nie ma mocy...

...to ma sie wyglad

a moje 1,5 buuu nikt o mnie nie pamieta

Pozwoliłem sobie wżucić fotki Dominika do galerii koreańskiej, więc jeśli ktoś nadal nie miał możliwości obejżenia ich z naszego forum z tego tematu, to niech zajży do galerii koreańskiej...

za progi dalem 160 ale to totalna sadza...po perwsze byly za szerokie to musialem je ciac w zdluz dopasowywac szlifowac...bla blabla..a zeby sie nie podginaly dorzucilem na kocach kontownik ktory sie opiera o progi na poczatku i na koncu i podczas dociaganie srub sie nie podgina...,wogole to nie wiercilem progow bo mi bylo szkoda wdzystko jast przyglrecone do tych zgrzewow pod progami prentem gwintowanym a nagretki sa zaslepione maskownicami do srubek meblowych i polakierowane...a co do naklejek to niestety blad mlodosci po 4 latach nie mozna ich bezinwazyjnie usunac..wiem bo probowalem...pozaostaje mi z tym zyc....brakuje mi jeszcze dustansow ktore zaloze za 2 tygodnie jak tylko sruby dostane...

Właśnie tak mi czegoś brakowało w tej Twojej furze...
i faktycznie chodziło mi o dystanse - to będzie dobry pomysł!

.zamowilem dlugie szpilki z tunug.pl i juz 3 tygodnie czekam i dalej nic...widac dbaja o klienta

No no no moje gratulacje bardzo dobrze zwłaszcza tył mi się podoba no i środek (wnętrze)
a co do chromu - to jak go ˝zrobiłeś˝?.
Jeśli chodzi o przód pozostaję przy swoim

Mam też pytanie do Łukasza Gajera chodzi ci o moje zdjęcia ,jeśli tak to powiedz mi w którym są dziale żebym mógł obejżeć?
(zdjecia w tych działach bardzo wolno się pojawiają)

Powyżej mówiłem o zdjęciach Dominika Olechnowicza...
że wżuciłem je do Galerii Koreańskiej...
Ale jeśli byłbyś tak miły i wysłał mi na gajer@pf.pl wszystkie fotki swojej fury które posiadasz
w oryginalnych dużych rozmiarach, to był bym Ci bardzo wdzięczny
bo chciałbym je też tam wżucić do tej galerii

chrom to rozwiniecie pomyslu MAckaGT...szczegoly na jego stronie