Aktualizacja part one

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie dokonałem dziś szczątkowej aktualizacji...ale: ponieważ nie robiłem jej już jakiś czas to mam do was prośbe wpiszcie w tym topicu wszystko co trzeba zrobić jeszcze a ja to zrobie jutro i w piatek, wszystkie tematy opracowane przez was na forum ktre chcielibyscie umiescic w dziale porady !!!

O i to jest do was prosba, przejzyjcie forum w poszukiwaniu tych tematow ktore powinny zostac uwiecznione na stronie... moze ktors was szczegolnie interesuja, podajcie mi linka do topicu a ja to przeoribe na tekst pisany.

EPW juz jutro wykresy mam zrobione tylko musze jeszcze jakis ladny opis dac

Ok to czekam na wasze posty i prosby

Jak dla mnie to ta aktualizacja jest najlepsza i najbardziej trafna jaką do tej pory zrobiłeś !!!
Świetna sprawa że usunołeś z prawej strony tą niepotrzebną ramkę i poprawiłeś ramkę górną - stronka naprawdę teraz wygląda profesjonalnie - aż miło poprzeglądać...
Dzięki serdeczne za podpięcie linków do moich galerii na www.espero.zloty.of.pl !

Lasombra, możesz zmniejszyć odrobinę czcionkę w menu po lewej stronie - wtedy zniknie niepotrzebny pasek u dołu ekranu ! ( to w przypadku rozdziel. 800x600)
Poza tym fajnie teraz - tak s z e r o k o

Przy okazji można usunąć nieaktywne linki lub je aktywować.
- Tuning Espero =>Idea Tuningu,
- Klub Espero => Ulotka Klubowa,
- Klub Espero => Inne,
- Zloty => Spotkania,
- Galeria => Galeria 2
- Galeria => Różne,
- Sklepy => Sklepy,
- Sklepy => Warsztaty,
- Sklepy => Firmy,
- Inne => Katalog Części,
- Inne => Schemat,
- Inne => Inne.

Usunać nie ! aktywować tak !

Cytat:
Lasombra, możesz zmniejszyć odrobinę czcionkę w menu po lewej stronie - wtedy zniknie niepotrzebny pasek u dołu ekranu ! ( to w przypadku rozdziel. 800x600)

Nie zmniejszaj

przy wyzszych rozdzielczościach będzie trzeba używać lupy.......
a wzrok mam sokoli

Aktywować stron ukraińskich na których był katalog części i schemat elektryczny się nie da
Chyba coś chłopaki pomieszali na serwerze.
Ale mam prośbe do moderatora, żeby umieścił na stronie Klubowej spis katalogowy części do Espero, który można zaciągnąć z mojego serwera.

Spis Części do Espero w/g alfabetu

Spis Części do Espero w/g nr katalogowych

Może to chociaż częściowo zrekompensuje brak tych stron ukraińskich.

Ja w kwestii formalnej. W newsach na stronie głównej pozmieniaj Lasombra daty - 14 maja zamiast 14 maj, itd.
Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby

Cytat:
2003-05-14 17:44:46, Lasombra pisze:
EPW juz jutro wykresy mam zrobione tylko musze jeszcze jakis ladny opis dac

Jest już popojutrze a nic nie ma

No właśnie! A skąd wiadomo będzie, że jest? Będzie jakaś nowa data na środku?

dzis bedzie aktualizacja

Od czasu gdy pojawił sie po cięzkich bojach pasek do menu to mi juz wszystko odpowiada

Cytat:
2003-05-17 10:52:18, Lasombra pisze:
dzis bedzie aktualizacja

Powiem krótko: No i co Panie Michale?
Nie wspominam nawet o połaczniu stron

A jak nie masz czasu to przynajmniej zmień ten news:
Cytat:

14 maj 2003 r. -Lasombra
Witam po dość długiej przerwie, zmiany będę teraz wprowadzał cyklami, czyli jak się nazbiera różnych ciekawych rzeczy to wrzucam, na sile nic nie będę robił, dziś trochę mniejsza aktualizacja ale postaram się to jutro wieczorem poprawić i wrzucić kilka opracowanych przez was problemów z Forum do działu "Porady".

plump zeby poalczyc strony trzeba miec kontakt z druga strona a ja go nie mam.

jelsi chodzi o moja dzialanlosc to chyba ja iwdac, regularnie przyjmuje badz odrzucam zgloszenia, odpowiadam na wszystkie wasze waidomosci i prosby no i czytam rawie wszystkei posty po nocach

Czekam na admina espero.prv.pl

Dobra okey Tak chciałem poruszyć ten temat, żeby Cię trochę powkurzać

Lasombra !!!
Okrzepnij trochę !
Już dwa razy prosiłem o poprawienie mojej "ksywki" w zdjęciach.
Minęło ponad dwa miesiące i co ? Dalej nic !
No chyba, że moje zgłoszenia należą do tych odrzuconych ?

hehe nie po prostu zapominam zawsze

przepraszam