Allegro Pomozcie!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Zarejestrowałem się na Allegro i nie za bardzo mam się kogo spytac o nastepujace pytania: Czy jak jestem zarejestrowany a nie daje ogłoszen to ponosze jakies opłaty?,Czy dawanie ogłoszen jest płatne? Jak tak to w jaki sposób przelewem i w jakiej sumie Wiem ze wielu z was te pytania mogą się zdawac aracionalne ale nie mam zadnego doswiadczenia z tym portalem i nie piscie proszę ze jest to objasnione na Allegro potrzebuje Łopatologicznie He! POMOZCIE

NIE PRZEGINAŁ PAŁY!!!

poczytaj samemu a nie pytaj o takie rzeczy...

na gorze na allegro masz dzial uslugi, potem odpowiednie odsylacze juz znajdziesz... opisane jak dla 5 latkow...

placisz za:
1. wystawienie przedmiotu na aukcji (nawet jesli nie sprzedasz) 2.prowizje od sprzedazy (cenniki sa na allegro wiec mozesz sprawdzic ile dokladnie)

nie placisz za: kupowanie

oplaty wobec allegro regulujesz przelewem..co miesiac dostajesz raport i informacje czy i ile im wisisz..dostajesz numer konta i wplacasz..proste

Czemu dyskutujecie z gościem, który w gumofilcach uwalonych chlewem wlazł dzisiaj pierwszy raz na forum raptem godzinę z hakiem temu, nie powiedział nawet dzieńdobry, cześć, spierd*lajcie, walcie się czy cokolwiek i pyta się o tematy nie związane w jakikolwiek sposób z forum, a co więcej dokładnie objaśnione na www.allegro!!!
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!!!

Cytat:
2007-02-06 13:18:12, piotr_ek pisze:
Czemu dyskutujecie z gościem, który w gumofilcach uwalonych chlewem wlazł dzisiaj pierwszy raz na forum raptem godzinę z hakiem temu, nie powiedział nawet dzieńdobry, cześć, spierd*lajcie, walcie się czy cokolwiek i pyta się o tematy nie związane w jakikolwiek sposób z forum, a co więcej dokładnie objaśnione na www.allegro!!!

BO TO ELVIS!!!

Cytat:
2007-02-06 13:48:44, pyrekcb pisze:
BO TO ELVIS!!!

Rozwaliłeś mnie

przynajmniej w dobrym dziale pytanie zadal, czego znaczna czesc KLUBOWICZY - nie mowa tu juz nawet o sympatykach - nie potrafi do dzisiaj

Cytat:
2007-02-06 13:48:44, pyrekcb pisze:
BO TO ELVIS!!!

dobreeeeeeeee

Cytat:
2007-02-06 17:16:21, Cwikus pisze:
przynajmniej w dobrym dziale pytanie zadal, czego znaczna czesc KLUBOWICZY - nie mowa tu juz nawet o sympatykach - nie potrafi do dzisiaj

Kur*a order mu daj i moda z niego zrób!

Piotruś nie chwaliles sie wczesniej, ze nabawiles sie nerwicy ?

"Ja nerwica panie doktorze! Jaka nerwica! Przyp*erdolić panu na dowód, że nie mam żadnej nerwicy!!!"