Moze jakis zlocik na pasie w Czyzynach?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze spotkalibysmy sie w sobote na pasie w Czyzynach? Jestem w miare nowy i pasowaloby poznac klubowiczow Poza lukaszemc to w zasadzie nikogo nieznam. Moze sie ustawimy jakos na godzinke np 16? Jak ktos mialby ochote to piszcie i przyjezdzajcie!

no ja byłbym chetny
w zasadzie to nikogo nie znam, wiem ze wartaloby poznac
ale raczej na pewno nie pojawie sie w sobote
mam nadzieje ze zorganizujecie też jakiś drugi termin - moze być w nastepny weekend (7-8. 06)

zlocik 7-8 czerwca

hehheheheeh
ok rozbijemy namioty na czyzynach i bedziemy biwakować na pasie z 7 na ósmego

acha bo to chyba w tym zwoleniu jest 7-8 tak???
tak mi sie u góry napisało bo niedostępne dla mnie był ten link lukasza

[ wiadomość edytowana przez: Peeryt dnia 2003-05-26 23:49:28 ]

Ja tez osobiscie nikogo nie znam, tyle co z forum, a chcialbym poznac ludzi ktorym nie raz zawdzieczam pomoc, no i chcialbym zobaczyc na zywo wasze fury. W tej chwili praktycznie co niedziele sa zloty na czyzynach, wczoraj tez byl. byl jakis koles poldkiem ale musial miec cos konkretnego pod maska, bo wymiatal sakramencko ))

jezeli chodzi o ta sobote to ok 17 udezam na przylasek na impreze wiec bardzo ciezko, ale jesli sie zdezydujecie na 7 to bedzie extra, jesli nie to wpadne ale tylko na chwile.
Podzjcie w tym watku ostatecznie uzgodniony termin, pozdrawiam

Ps mi tez link sie nie otwiera

[ wiadomość edytowana przez: Rino3310 dnia 2003-05-27 00:12:37 ]

moze to jest do odczytu dla F&F member? mi tez sie nie otwiera.
To co to wkoncu nikt nie przyjedzie?

7-8 będą targi na których będziemy mieli własne stoisko... >>TUTAJ SZCZEGÓŁY<<

no, no widze że klub nabiera rozmachu....
.....brawo, tak dalej!!!!!!!!!!!

gdzie to bedzie? bo niemoge sie tam dopatrzec. pewnie dlatego ze oczy to juz na zapalkach podtrzymuje

Na ul. Gabrijeli Zapolskiej
jak bedziesz smigał Armii Krajowej to wyjedziesz na wiadukt w bronowicach (tam gdzie tramwaj śmiga) i jadąc w strone centrum zaraz w prawo skręcasz i masz G. Zpolskiej

i tam bedziemy wystawione bedzie 5 albo 6 fur klubowych i wszyscy klubowicze z Krakowa będa
tak mysle

ależ ja nie mam kasy i niezrobie pasa przedniego strasznie to bedzie wyglądało ale za to prawdziwie

Czyli co z tym zlotem? 7,8 odpada...?

przeciez ten weekend to nie jest 7,8 czerwca jeszcze no nie? moze jednak ktos wpadnie na pas w sobote ok 16?

ja mógłbym wpaść, ale pod warunkiem, że coś się będzie działo (jakieś wyścigi czy coś), bo w innym wypadku to szkoda mi oleju no i spot w 2 czy 3 auta nie ma sensu... tak żeby było conajmniej 5 samochodów i wszystkie brały udział w konkursach albo coś /jakieś równoległe, albo kręciołek../

no to piszcie ci co maja ochote przyjechac!!! ja bede na 100%

Ja samochodu nie mam, ale jak schwepes wyrazi zgode to wpadniemy

zróbmy kręciołka tak jak widynek pisze to wtedy na 100% tam sie zjawie

ja bede jesli nie pojade do Jasla podbic przeglad,
bo mi sie konczy za tydzien...

ok ja sie tez pisze, rownolegle nie ma problemu, moze to glupi pytanie ale co to jest "Kręciołek"? czy chodzi o krecenie bączków czyli kręcenie sie do okola?

Czuje ze bedzie zajebiscie.....