Sprowadzanie auta z Berlina

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam kogos kto zwozi auta z tamtych rejonow.
Jesli ktos ma kogos lub sam zwozi czekam na priv.

a ja sie podpinam - tez bym cos potrzebowal zwiezc. niebede wybrzydzal. jak ktos sie podejmie lub trzeba jechac itp - smialo pisac

Pat_kdb masz cos konkretnego na oku?

nie, daje wolna reke - co bedzie w okolicy co ktos jedzi zeby brac. moze byc nawet ze skasowana dupa, byle mial taki silnik jakpotrzebuje

ja potrzebuje transport z pod berlina

p.s.
ile jest km spod berlina do kraka?

www.viamichelin.com

Kania - na kolach czy na lawecie? jak na kolach to zameldowany czy wymeldowany i na wywozowych blachach (~150E) ?

ja smigam co tydzien, jakie auto i co tzn "spod Berlina" ?

stasiu to jest uno stan bdb bez tablic

ktos orientuje sie jakie oplaty trzeba zrobic by przyjechalo na kolach?

12-20 km od Berlina

[ wiadomość edytowana przez: kania_ dnia 2007-02-07 07:52:47 ]

150E za tablice wywozowe. No i paliwo

150 stefan kosztuja miesieczne - a mozna wziasc 2tyg chyab za 105-120 eurio nie pamietam - bo nigdy na takich nie smigam - tylko zawsze zameldowanymi - ewentualnie mozesz do granicy na innych blachach, a przez granice w slubicach przerzuci Cie laweta za 100zl, wyrzuci na stacji i zakaldasz dalej lewe i przez polske gnasz Laete znajdziej spokojnie na ostatniej stacji przed granica - shell

Cytat:
2007-02-08 01:10:44, stasiu pisze:
... i zakaldasz dalej lewe i przez polske gnasz Laete znajdziej spokojnie na ostatniej stacji przed granica - shell

idziesz do agencji reklamowej. Robisz numery takie jak w wymeldowanym brifie, do tego ubezpieczenie polskie, graniczne na 30 dni i jedziesz przez polske legalnie

Przez slubice nie jezdze wiec nie wiem jak tam to wyglada.

tak bylo kiedys - teraz juz sie nie kupi ubezp granicznego, chyba ze rowniez lewe.

Takie cuś znalazłem dziś w allegro.pl

laweta z berlina