Jaki zderzak do kanta ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiecie może kogo ten kant jakieś namiary albo z jakiej fury jest ten zderzak link jest do strony wiejski tuning ale nie ma co sie koleśiem przejmować bo ten kant jest zajebisty tylko chyba kolesiowi sie niepodoba , wrócmy do tematu od czego pasuje zderzak do kanta dajcie jakies fotki jak macie a oto link do tego kanta http://members.lycos.co.uk/sp33d3r/kredens19.htm

[ wiadomość edytowana przez: EGON-TKL dnia 2003-06-04 14:31:21 ]

Panie....było juz o tym mowione w topicu TU ! TU ! TU ! KLIKNIJ

do Polskiego Fiata najlepiej pasują orginalne pochromowane zderzaki. Jakieś dziwne plastikowe badziewia nie mają we Fiacie racji bytu. Takie jest moje zdanie. Oczywiście każdy może mieć swoje =)

Po części się z Tobą zgadzam Czeczun.
Jeżeli już zderzaki - to tylko oryginalne chromy.

Ale oczywiście kant wygląda najlepiej BEZ zderzaków

Wszelkiego rodzaju plastiki wyglądają tragicznie - no,ale różne zboczenia ludzie mają

[ wiadomość edytowana przez: Remias dnia 2003-06-04 20:22:18 ]

to wy dwaj zboczeni jestescie bo macie siakies takies plastiki na swoich bolidach....

Cytat:
2003-06-04 20:22:19, Koniu pisze:
to wy dwaj zboczeni jestescie bo macie siakies takies plastiki na swoich bolidach....

Bo nikt mi nie chciał takiej płetwy z blachy zrobić
I zeszmaciłem DFa

Co do zderzaków zgadzam sie na 100% z Czeczunem .Owszem jedyną alternatywą dla oryginalnych jest kompletny ich brak...Zależy po prostu w jakim stylu robimy kancika.Każdy plastikowy zderzak na fiacie kwalifikuje go do nagrody"Cepelia 2003"i jest dla mnie okropieństwem.Zresztą zobaczcie jak wygladają inne klasyczne auta,po takim,pozal sie Boze "tjuningu"...Nie dotyczy to oczywiście dokładek jakie mają Remias i Czeczun,bo takowe pasują do stylu kanta ,a zwłaszcza(sorki Remias )w połączeniu ze zderzaczkiem.Ten zielony Fiat jest zrobiny naprawde bardzo starannie i jest strasznie efektowny.Jednak po co pakować tyle kasy we Fiata,żeby upodobnic go do stuningowanego BMW 3?Taniej kupic BMW .

O gustach sie nie dyskutuje wienc moja propozycja to Zderzak ze skody felicji taki jaki ma (KRÓL POSLIZGÓW) TAKI żułty 2000 dohc z zaspawanymi drzwiami i na felach 17stkach był opisywany w GT miał zajebiste soczewki z ACTROSA zamiast głównych reflektorów POZDRAWIAM DAMIAN

tylko chrom!!! mnie sie podaba wersja z klami.. od klasyka....

a ja bronie Remiasa!!!bez zderzakow prezentuje sie okazale i w stylu sprt extreme

Cytat:
2003-06-04 23:14:47, Krupek pisze:
a ja bronie Remiasa!!!bez zderzakow prezentuje sie okazale i w stylu sprt extreme

I to Ci się chwali Krupek! Plusa masz u Remiasa
Bez zderzaków jest po prostu bandyta

no własnie bandyta...dlatego pewnie zabieraja dowod tak często
nie ma to jak byc bandytą

nie jestesmy bandytaki-tylko outsajderami

A mi sie ten palstikowy podoba fajnie też kabt wyglada bez ale zderzak musi być takie przepisy a ja retro nie bede robił tylko upiększał