Jade kupic Avensis d4d 2003 jakies sugestie pryed kupnem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jestem jutro wstpine umówiony robaczyc Avensis , na co zywrocic uwage, auto jest bezwypadkowe i ma 96,000 km przebiegu
wersja z 2 klimatronikami i 9xPP z gory dziękuje za pomoc

dokumentacja, JAKI ROCZNIK....., stan blacharki, czy szyby orginalne

kupujący zapewnia ze to igiełka, ma do niej książke serwisową oraz 3 kluczyki. z dokumnetów z tego co wiem to potrzebuje fakture zakupu, wymeldowanie i brief .
chce sie przyłożyć do sprawdzenia ( tka jak pisałeś szybki, spasowanie zderzaków, drzwi , szparki itp. )
na co jeszcze zwracać uwage? jakiś sposób na sprawdzenie kondycji silnika

grubosc lakieru w granicach 99-120 mikronow, silnik jedz sprawdz do ASo niech podepna komputer, sprawdza cisnenie sprezania, prace sond itp. !
To w ASO.

Z twojej strony ksiazka serwisowa i co i kiedy bylo wymieniane.
Niech ASO sprawdzi poprzez serwer toyoty czy wszystkie naprawy (od 2002 powinny byc ewidencjonowane na glownym serwerze toyoty) niech ci albo wydrukuja albo powiedza na miejscu co i kiedy i przy jakim przebiegu bylo robione.

a to ze igiełka to wszyscy tak mowią a poza tym "igiełka" to słowo handlarzy i wszystkie auta ktore jezdza to igiełki

Po dokladnych danych napisz co i jak a my wyrazimy swoja opinie.

a powiedz mi jak to jest z toyotami teraz , bo czytam i czytam, opinie na ich temat miałem zawsze bardzo dobra , ( 3 toyoty były w domu)
a tu nagle czytam ze bazują tylko na opinii juz sam nie wiem co robić
miałem kupić mazde 6 , oglądałem audi a4 teraz padło na toyote .

Cytat:
miałem kupić mazde 6

no to ja bym się nawet nie zastanawiał

ta mazdeczka to dla mnie najfajnieszy z takich "zwykłych' samochodów

kiedyś sobie taką kupie

Cytat:
miałem kupić mazde 6

no to ja bym się nawet nie zastanawiał

ta mazdeczka to dla mnie najfajnieszy z takich "zwykłych' samochodów

kiedyś sobie taką kupie

Z ta IGIELKA to uwazaj zeby sobie jeza nie kupic
Sprawdz liczby korekcyjne wtryskiwaczy podczas pracy+-2 dopuszczalna a najlepiej 0 .
Jezeli stoja na 1.8 to niedlugo czeka cie powazny wydatek ...tyle co niezly maly samochod.
I jezeli bylo bite to na drzewo z nim