Jaki komputer do Hyundai Lantra 1.5 z 93 roku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam chcialem sie zapytac jaki komputer jest w Lantrze z silnikiem 1.5 z 93 roku chodzi mi o wszystkie dane dotyczace tego kompa.Aha i chcialem sie zapytac czy pasowal by komputer s Lantry z silnikiem 1.6 czy beda z tym jakies problemy.A moze ma ktos do sprzedania taki wlasnie komputer to chetnie kupie bo wszystko na to wyglada ze siadl mi komp w mojej lantrze.

a dlaczego myslisz ze padl ci komputer? co sie dzieje z twoim autem? może tylko trzeba kondensatory wymienic

Wiesz ja nie twierdze ze calkiem padl komputer byc moze ze tak wlsanie jak mowisz moze trzeba bedzie tylko kodensatory wymienic.Ale wiesz mam mozliwosc kupienia kompa za 100zl tylko ja nie wiem jakie mam parametry w swoim kompie chodzi mi glownnie o wszystkie jego dane.A wiem ze to komputer z tego powodu ze mechanik mi wasnie dzisiaj o tym powiedzial i powiedzial mi jeszcze ze wszystkie numery na naklejce sa juz wytarte i niewidoczne wiec nie wiem dokladnie jaki mam ten komputer.

na forum mitsu jest taki ekspert od komputerow Bartek sie nazywa musisz poszukać bo napewno ci pomoże, a szukaj w wątkach . a swoją drogą jesli to kondensy to ich wymiana jest banalnie prosta a koszt to ok 5zł to troche mniej niż 100 i jezdzisz na oryginalnym kompie z twojego auta;pp

Dokladnie tak jak mowi Grzesik1 zglos sie do Bartka. TU masz post w ktorym bartek napisal
Ja mialem w swojej sonacie ECU dedykowane tylko do mojeg modelu i Bartek mi je zreanimowaf( pol ECU nie mialo zasilania przez wylane kondensatory ktore przetrawily sciezki na plytce) zaplacilem ok 100zl a mam drugie ecu tez od sonaty ( koszt 500zl) i nie pasuje. tzn auto jezdzi ale tj. w trybie awaryjnym (mul)
PZDR

no i wszystko jasne, posluchal karola208 on wie co mowi hehe i jak ci bartek nie pomoze to wtedy idz do magikow;pp
a swoja droga moje auto tez ma muła i co mam zrobic??? a ECU jest oryginalny i Kondensy całe...
Chyba sie rozpłacze