Wątek zimowo - narciarski,

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałem się pochwalić dzisiejszym zakupem:
Narty Gadiego

Żona też się zaopatrzyła:
Narty Gadziny

Korzystając z dobrodziejstw wyprzedaży kupiliśmy sobie takowy sprzęt w SKI-teamie. Pan nas bardzo mile zaskoczył. Stwierdził, że skoro bierzemy dwie pary nart z wiązaniami, to będzie extra rabacik. Wyjściowo (pojedyńczo) byśmy zapłacili ok. 2500pln. Suma sumarum wyszło 1790pln dokładnie tak mi się morda ucieszyła .

A tak a'propos, proponuję zostawić ten wątek jako ogłoszeniowy, informacyjny itd.

Już nie mogę się doczekać zimy Pierwsze szusy zaraz po Bożym Narodzeniu...

Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: gadiemus dnia 2006-10-23 22:08:02 ]

Może wspólnie jakieś narty zorganizujemy ??? Jest jeszcze ktoś chętny ?

a jaka data dokładniej by to była??

Ja planowałem wyjazd 26 lub 27 grudnia, oczywiscie połączony z sylwestrem w górach

ja na jeden dzien jestem chetny (weekend, ew. przerwa swiateczna itp. wchodzi w gre )

My na narty to nie
Ale ... do towarzystwa ?? Czemu nie ....
Wszytsko zależy czy w danym czasie będę w stanie sie wyrwać
Pozdrawiam.
Misio

ja moglbym sie pisac na wypadzik od 27 wraz z sylwestrem.moze nie na narty ale do towarzystwa i dobrych imprez )

Cytat:
2006-10-17 22:40:29, wojdi666 pisze:
ja moglbym sie pisac na wypadzik od 27 wraz z sylwestrem.moze nie na narty ale do towarzystwa i dobrych imprez )

Dlaczego nie na narty... Ja się nauczyłem, może Tobie też będzie dane...

Nauczysz się

Ja jestem wstępnie wyjazdem jak najbardziej zainteresowamy

W tym okresie chętnie Was odwiedze i pozjeżdżam. Oczywiście odwiedze jednodniowo ;p 30 nie dam rady bo mam wesele (kuzynki). Więc czekam na informacje gdzie, jak i kiedy bede mogl sie z wami zobaczyc

Z wywiadu przeprowadzonego przez moją lepszą stronę codzienności (żona), wynika, że w okresie pomiędzy Bożym Narodzeniem a sylwesterm, stoki są zapchane. Niestety...
W związku z powyższym, prawdopodobnie będę chciał wybrać się na weekend + poniedziałek, przed świętami. Moja propozycja to 16,17 i 18 grudnia. Równie dobrze może być to weekend wcześniej.
Czy ktoś by miał chęć?? Miejsce docelowe - Małe Ciche <<=-INFO-=>>

Ja to w duzej mierze zależny od zdrowia dzieci, układów w firmie i kasy - wiec narazie nie ma szan zeby tak do przodu z planami
Ale jeszcze małe pytanko - spanko w Suchych ??
Pozdrawiam.
Misio

Myślę, że raczej tak. Musze dodzwonić się do Jędrolowej.

W podanym terminie 16-18 jest miejsce u Jędrolowej, więc rezerwuje w tym terminie. Kto chętny proszę o info na priv

możecie się mnie spodziewać - przyjade pozjezdzac (pewnie w sobote)

Zapraszamy

Otóż, popełniłem rezerwację.
Dla zainteresowanych - dane miejsca docelowego, dalej każdy we własnym zakresie. Z moich ustaleń koszt za jedną noc + śniadanie i obiadokolacja to 50 pln. Warunki idealne, od wyciągu 70m
Link do noclegu tutaj
link do wyciągu tutaj

[ wiadomość edytowana przez: gadiemus dnia 2006-11-04 17:19:55 ]

zobacznie jaką niedaleko będziecie mieli fajną imprezke
http://www.go-skiopening.pl/program

zobacznie jaką niedaleko będziecie mieli fajną imprezke
http://www.go-skiopening.pl/program

Jędrolowa nie dała znaku życia, w takim razie bierzemy chatkę góralską proponowaną przez Ciebie. Czekamy aż zbierze się minimum 10 osób (bo na tyle jest chatka) i działamy. Rezerwuj chaciorkę, myślę że termin dla chętnych do końca roku wystarczy , Jka nie, to organizujemy imprezę dla w3cześniej zapowiedzianych. Jest określona ilość miejsc i pierwsi będą pierwszymi .

przepraszam ale co to za imprezka? nic nie wiem.... i gdzie.... oby w lutym, sam poczatek nawet - wtedy bede mogla bo styczen - mam egzaminy na studiach
bardzo prosze o jakies info na ten temat