MotoNews.pl

IV El. o Puchar AK Krakowskiego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Automobilklub Krakowski organizuje w dniu 18 lutego 2007 r. (niedziela) KJS IV Eliminację o Puchar Automobilklubu Krakowskiego dla kierowców amatorów o 1/6 licencji rajdowej.

Organizator do imprezy dopuszcza również zawodników z licencją rajdową, którzy będą jednak sklasyfikowani tylko w klasie gości o ile zbierze się 5 załóg.

Na trasie będą zorganizowane następujące próby sprawnościowe: Polmozbyt, Eurostar, Wieliczka lub Lotnisko (bardziej szczegółowe informacje w tym regulamin uzupełniający będą ogłoszone w najblizszym czasie ) - wszystkie próby będą w charakterze mini OS-ów.

Zapisy będą przyjmowane od dnia 26 stycznia 2007 r. pocztą elektroniczną bezpośrednio do Dyrektora imprezy ania262@poczta.onet.pl , lub biuro@automobilklub.krakow.pl oraz bezpośrednio w siedzibie Automobilklubu Krakowskiego.

Taka wiadomośc ukazała się na hodze czy ktoś wie czemu nie będzie Zajezdni? No i do tej Wieliczki to troche daleko.

Wieliczka kolego to pikuś, kiedys trzeba było gnać do Miechowa na 2 próby. Jechało sie prawie godzine w jedną strone żeby oddać dwa przejazdy po minucie.

A tak wogóle kto się wybiera?

Zajezdni juz nigdy nie bedzie, jest zakaz organizowania tam imprez o charakterze sportowym...

Cytat:
2007-01-29 08:45:45, Marek_Rz pisze:
Wieliczka kolego to pikuś, kiedys trzeba było gnać do Miechowa na 2 próby. Jechało sie prawie godzine w jedną strone żeby oddać dwa przejazdy po minucie.

taa i dodajac do tego krotkie skrzynie w maluchach to byla poprostu cudowna podróż...........
Wieliczka to calkiem niedaleko

Może już wiecie czy będzie lotnisko czy wieliczka? Czy ktoś się wybiera?
Pozdrawiam

Mozecie mi jakos jasniej napisac gdzie jest start w jakim miescie i w jakich miejscowosciach sa proby.z gory dzieki.

jednak wieliczka...... na stronie ak, jest juz harmonogram czasowy i reg. uzupełniający ..... jednak znieśli klasę malara ..... ja mimo to wystartuje, ktoś jeszcze się wybiera?

Soga: start jest spod AK Krakowskiego (Kraków) a próby w Krakowie (polmozbyt i eurostar czyli maxi shrott) oraz w podkrakowskiej miejscowości wieliczka

pozdr. matt_

Do zobaczenia na trasie.

A mozecie podac jakiegos linka gdzie sa jakis harmonogram na jakiej ulicy jest start.

www.automobilklub.krakow.pl/

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2007-02-09 15:39:27 ]
[ powód edycji: wstawienie odsyłacza do linka ]

mailowałem z Panią Dyrektor imprezy i na dzień dzisiejszy mamy 28 zgłoszonych załóg, także nie jest źle .... co do klasy malara z racji, że jest to eliminacja do zeszłoroczengo cyklu to klasa markowa 126p na ten kjs zostanie zahcowana.... co do głośności wydechów, ma być pomiar ale nie ma wytycznej co do "seryjnego" wydechu, pytanie czy znacie jakaś stacje diagnostyczna, która może zmierzyć głośność? bo wprawdzie bredy nie mam ale seria to to też nie jest więc nie chce mieć niespodzianki na BK

pozdr. matt_

A wiadomo jaka lista startowa?

Cytat:
2007-02-12 19:18:23, matt_ pisze:
mailowałem z Panią Dyrektor imprezy i na dzień dzisiejszy mamy 28 zgłoszonych załóg, także nie jest źle .... co do klasy malara z racji, że jest to eliminacja do zeszłoroczengo cyklu to klasa markowa 126p na ten kjs zostanie zahcowana.... co do głośności wydechów, ma być pomiar ale nie ma wytycznej co do "seryjnego" wydechu, pytanie czy znacie jakaś stacje diagnostyczna, która może zmierzyć głośność? bo wprawdzie bredy nie mam ale seria to to też nie jest więc nie chce mieć niespodzianki na BK pozdr. matt_

stacja diagnostyczna AK na hucie. 20 pln pomiar

jest juz lista startowa... tym razem klasa 4 najbardziej oblegana

No ciężko będzie.

TuTaJ znajdują się zdjęcia mojego kumpla z pierwszego polmozbytu.....

jakby ktoś znalazł inne galerie to niech wrzuci tu link

pozdr. matt

widzę że się dużo nowych sprzętów pokazało... a jak wrażenia ?

Panowie co jest z wami w klasie 3 seryjna panda was robi

Macie jakieś zdjęcia ? Szczególnie mnie interesuje klasa 4