| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bobski opel astra Rybnik | 2007-02-01 21:09:48 witam. jak w temacie...koledzy jak macie zamontowane radyjka w asterixach F?? ja kompletnie nie mam pojecia gdzie to ustrojstwo zamontować...dodan ze mam unidena 538w ktory jest nieco wiekszy niz standard pomocy...jakies fotki na maila z waszymi cackami??? michalsobala@onet.eu[addsig] |
mutra Astra 1,6 16 v CARAV ... Wrocław | 2007-02-02 14:12:47 ja mam zamontowane po prawej stronie siedzenia kierowcy. Radio jest przykręcone do boku konsoli tunelu - w czasie jazdy znajduje się przy prawym udzie(nie przeszkadza wcale - tylko jak nie jeździsz sam samochodem to odpada, bo uchwyt blokuje możliwość przysunięcia fotela do kierownicy przez osobę która jest niska i musi siedzieć bliżej. Ja mam niecałe 180 i jest git). Gruszka wisi na kratce środkowego nawiewu. Regulacja pokrętłami "na dotyk" ale to żaden problem. Radio: U 520 |
MINIO Asterka Stalowa Wola | 2007-02-05 00:07:10 U mnie w Asterce swego czasu radyjko jezdzilo w schowku ale lipnie bylo.
Kupilem podlokietnik (allegro), a radyjko powedrowalo pod niego i teraz jest gitarka. Radyjka nie widac z zew., regulacja reka na wyczucie ale to zaden problem, odsluch bardzo dobry. No i wygoda w podrozowaniu - podlokietnik. Osobiscie polecam !!!! |
MINIO Asterka Stalowa Wola | 2007-02-05 19:49:15 SILVER1 powiedz jak wcisnales radyjko miedzy tunel a siedzenie pasazera.
U mnie 510 ni cholery nie chce sie wcisnac. Miejsce fajne ale czy da sie przesunac fotel pasazera??? |
alex-bytom (S) CORSA ,OCTAVIA TDI bytom | 2007-02-11 22:10:28 zamontowalem tak samo jak silver1 i pasuje. a posiadam unidem 520. co do ustawienia fotela jest maly problem ale w koncu nie robi sie tego na codzien |
freelander Łęczna | 2007-02-12 22:51:08 Kolego obok radyjka przy ręcznym po prawej stronie masz wąską płytką szufladkę w którą powinno się zmieścić radyjko.jeśli masz zdolności i sprzęt to możesz dorobić ramkę,
nawiercić dwa otwory na śruby i przykręcić w tym miejscu.tam na pewno nie będzie ci kolidować z fotelem.chyba że nie chcesz robić żadnych dziur w aucie |
MINIO Asterka Stalowa Wola | 2007-02-14 19:26:15 A ja dzis znalazlem kolejne moim zdaniem fajne miejsce.
Ostatnio jezdze bez podlokietnika (a to po mojemu super miejscowka na CB) i udalo mi sie upchnac radyjko U510 w miejsce popielniczki dla pasazerow z tylu. Radyjko jest pochylone troszke do gory, wiec wyswietlacz jest widoczny, pokretla dostepne a miejsce nie rzucajace sie zbytnio w oczy przez szyby. |