Sprezyny Ventury

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie. Macie jakies tanie sklepy ze sprezynami bo chce obnirzyc swoje autko. Dzwonilem do jednego sklepu i chca 700zl ja moge dac nie wiecej niz 600

W tym sklepie znalazlem Ventury. Kliknij produkty, tam jest opis sprezyn. Sciagnalem cennik, i wyszlo mi, ze w/g dzisiejszego kursu euro cena wynosi jakies 635 zł. Nie wiem czy ceny sa aktualne, wiec najlepiej zadzwon do nich.

Tutaj znalazłem spręzyny Enzo (ktos zna???) w dobrej cenie 559 zł...Tutaj

dzieki ale ja bym chcial normalny sklep a nie internetowy

Jak masz tylko 600 zł, to kupisz tylko Ventury...

Enzo są podobno za twarde

Wlasnie chce kupic wentury tylko w rozsadnej cenie. Innych firm sprezyn niechce

Cytat:
2003-06-13 12:05:15, Bartek1112 pisze:
Wlasnie chce kupic wentury tylko w rozsadnej cenie. Innych firm sprezyn niechce

A czemu ?

Czemu ventury? Bo jak mi mowil gaje dobrze wspolpracuja z kayabami gazowymi a takie mam i niesa takie drogie. Kosztowaly 560 zl tak mi mowil Gajer a teraz w tym sklepie kosztuja 700zl to drobna przesada

Cytat:
dzieki ale ja bym chcial normalny sklep a nie internetowy

Taaaa.....
A ja bym wolał zebys chociaz z poszanowania tego ze sie wysililem i sam znalazlem w google (niesamowite nieprawdaz???) i podalem Ci na tacy namiar do sprezyn Ventura za 635 zł i kliknal w ten link i zobaczyl : C&D Record !!!!!!!!!!!!!!!!!! ul.Krucza 17 !!!!!!!!!!! tel/fax /022/ 625 10 70, 628 01 83
Powiem wiecej, wysililem sie jeszcze bardziej i nawet do nich zadzwonilem - niestety kiepskie wiesci - aktualnie na stanie nie maja sprezyn do esperaka. Najblizsza dostawa bedzie za 2 tygodnie. Ale jak gadalem z dosyc kumatym sprzedawca, to sam zaproponowal, ze moze pasowalyby od innego samochodu. Obiecał spojrzec w katalogi, porownac wymiary i przekroje...
Po co ja sie tak wysilam...
Pewnie i tak zaraz powiesz ze sklep bys chcial po prawej stronie Wisly....

Cytat:
Po co ja sie tak wysilam...

Nie zniechęcaj się ! Może jutro ja będę potrzebował Twojej pomocy ? Ktoś Ci kiedyś to policzy

w temacie sprezyn to dzis ogladalem i chyba sobie sprawie Weitec 40mm/40mm cena za komplet 510 zloty

Ja sam zastanawiam się nad kupnem sprężyn ale kupię chyba używane od Kadeta GSI kumpel ma z przodu i nie narzeka
cena = 50zł stuka

Z tego co wiem to przednie sprężyny od kadetta Gsi nie pasują wprost do espero - mają chyba półtora zwoja mniej, natomiast tylne pasują bezproblemowo.

Witajcie bylem dzisiaj na ul.Kruczej i zamowilem sprezyny Ventury -40mm i beda za 2 tygodnie. Kosztuja 630zl ale mam zniszke 10% dlatego ze jestem klubowiczem.

Cytat:
2003-06-13 20:19:47, Bartek1112 pisze:
Witajcie bylem dzisiaj na ul.Kruczej i zamowilem sprezyny Ventury -40mm i beda za 2 tygodnie. Kosztuja 630zl ale mam zniszke 10% dlatego ze jestem klubowiczem.

Nasz klub ma zniżke ?

Zapytalem sie czy dla klubu Espero sa znizki a koles "Oczywiscie" wiec z ceny 630zl mam ponad 60zl znizki.Polecam fajny sklep

Jacenty - dzieki

Bartek o ile utrzymają cenę to brać - bo wygląda ona na atrakcyjna nawet bez zniżki

A ja nie mam Ventur...

Ostatnio tez mialem ten problem... i tez mam KYB

Wybralem sprezyny KME... sa obnizone o 15mm.... mi to wystarczy... ale... sa moim zdaniem twardsze od Ventur... inaczej sie zachowuja przy "plywaniu" samochodu przy predkosciach powyzej 140km/h.

Testowane na Al. Prymasa 1000 lecia... w Warszawie.. Tomek zna te trase znakomicie... na wysokosci cmentarza sa dwa luki... bezproblemowo wchodzi w nie 130kmh (oponki 195/60/R14)

Niestety sa drozsze od Ventur (cena za caly przod cos kolo 420PLN) ale ja je moge miec taniej.