[126p] Skrzynia od zastavy.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
szukalem, ale nie znalazlem, wiec pytam. Z cyklu ktokolwiek widzial ktokolwiek wie. Slyszalem kiedys, ze mozna wlozyc do malucha skrzynie od jakiejs zastavy chyba 750. Planuje robic swapa 899, mam juz silnik i czesc reszty gratow, ale z tego co wiem zywotnosc skrzyni od malca z takim silnikiem jest raczej mala. Czy po pierwsze da sie, po drugie od jakiej zastavy, po trzecie jakie przerobki, zeby gralo, po czwarte czy sa te skrzynie do dostania, po piate ile kosztuja, a po szoste najwazniejsze czy taka skrzynia jest mocniejsza i wytrzymalsza od seryjnej. Dzieki za info.

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=157985&c=0&f=25&hq=skrzynia&start=120

Yupi! Podziekowal slicznie Ale ze mnie pizda

EDIT:
ale nie ma w tym temacie odpowiedzi na nurtujace mnie pytania, ktore wymienilem w tym, poza tym to temat o skrzyni od skody.

[ wiadomość edytowana przez: ziemczon dnia 2007-02-14 01:07:24 ]

1 skoro temat był już poruszony to tam powinno się kontynuować,
2 odpowiedź przynajmniej częściowo była udzielona, ale powtórze:
silnik 903 pasuje do skrzyni zastawy 750. z przeróbek prawdopodobnie trzeba zrobić wycięcie w przegrodzie pod rozrusznik i trzeba mieć rozrusznik z 750 ( to też można tam wyczytać ).
Skrzynia jest mocniejsza, ciężka do dostania, jakies używki czasem się trafią a z częściami do niej lipa, chyba że masz kumpli w Serbii.
Jako że towar deficytowy ciężko mówić o cenie, możesz trafić w cenie złomu albo za 1000.

A flansza do tego jaka?

O Jezu - czytac nie umiesz?

Cytat:
2007-02-14 01:00:52, ziemczon pisze:
Ale ze mnie pizda

było poruszane i temat kłódka

Cytat:
2007-02-14 12:21:15, ziemczon pisze:
A flansza do tego jaka?

Chyba Ci już pisałem że najważniejszy jest olej...

Dzieki

a ja ci chcialem powiedziec to co zwykle!

Ja tobie rowniez.