Serdeczne i szczere PRZEPRASZAM!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałem oficjalnie przeprosić za moje wczorajsze zachowanie. Szczególnie przepraszam Łukasza i Lasombrę ale również innych, którzy musieli czytać moje wypociny. Po kilku głębszych nie powinno się siadać nie tylko za kierownicę ale również za klawiaturę kompa. Pewnie każdy nachlany sądzi że jest szalenie dowcipny i inteligentny a to tylko złudzenie. Moje wczorajsze pisanie było szczytem głupoty i mimo tego że było wytworem pijanej wyobraźni to biorę pełną odpowiedzialność za moje słowa, bo nie powinno się swojego zachowania tłumaczyć : "przepraszam ale byłem nachlany". Oczywiście poddam się osądowi szanownych kolegów ale proszę uwierzcie mi nie chciałem nikogo obrazić a raczej rozdrażnić. Obiecuję że nie będę stukał po pijaku bo mi to jak widać nie służy a innych na dodatek obraża. Jeszcze raz serdecznie wszystkich, którzy poczuli się urażeni PRZEPRASZAM i mam nadzieję, że będę mógł to kiedyś odpracować.
wicio

no prosze? to moze jednak nie bede zmusozny polowac na towje posty i blokowac IP ?

Zrozum, to nic osobistego ja dbam o czystość.... niczym Mr. Proper

Nio widzisz nawet nasz nadworny kiler niewinnych postów rozumie pijackie zwidy....

a czt ja powiedzialem ze rozumiem tegi zwidy ?
killer nie pyta killer strzela

Brawo

nie bardzo wiem o co chodzi ( nie bylo mnie przy tym ) ale moge powiedziec jedno ,a mianowicie kazdy z nas mial kiedys pijacki wieczorek przy kompie, kazdy z nas cos narozrabial a potem tego slono zalowal, ale nie kazdy z nas mial sie odwage do tego przyznac i przyjsc przeprosic. Stary uszy do gory i trzymaj sie mysle ze przez rezszte bedzie ci wybaczone.

[ wiadomość edytowana przez: Pycel dnia 2003-06-03 15:21:52 ]

Pycel mówisz jakbyś miał doświadczenia z AA

Cytat:
Chciałem oficjalnie przeprosić za moje wczorajsze zachowanie. Szczególnie przepraszam Łukasza i Lasombrę

Cholera... Ominęło mnie coś? Bo nie wiem o co chodzi???
Coś mi Lasombra przez telefon mówił że (podobno) zostałem nazwyzywany od dresiarzy... no niestety nie miałem czasu zajżeć na forum bo się uczyłem... nie wiem jak było na prawdę ale co do dresiarza to się zgodzę...
JESTEM DRESEM i się tego nie wstydze!

...ale nie takim tępakiem co lata z szalikiem i szuka dymu tylko takim dresem kulturalnym i żadko spotykanym w dzisiejszych czasach... właśnie skończyłem drugi rok studiów na wydziale reklamy więc chyba taki tępy nie jestem...
Fury też nie mam zrobionej po dresiarsku... nie mam powieszonych jakiś pierdół na lusterku wstecznym, nie mam tuby w bagażniku, nie mam naklejonego na samochodzie "łódzkiego diabła" z tłokami zamiast języka, nie mam świecących spryskiwaczy, nie mam napisu PIONEER na tylnej szybie i nie wystawiam łokcia w czasie jazdy za okno....

...no ale dresiki z trzema paskami, kajdan na łapie, kark bizona i sportowe buciki to jest to... hehe

Lukasz o kurde! Nie poznaję kolegi Cicha woda,a tu proszę "kark bizona" Dobre! Fajnie jest znać kulturalnego i inteligentnego dresiarza! I jeszcze artystę! (mowa o zdjęciach)

A propos robienia głupstw po alkoholu... to ostatnio zachciało mi sie odwozić kumpla do domu 150 m ode mnie i najpierw z garażu wyjeżdzałem w drugą stronę ... Najlepsze to, ze w ogóle tego nie pamiętałem, tzn film mi się nie urwał, ale jakoś nie wiem jak go zawiozłem
Ale to było m-c temu i właśnie kończy mi się jutro "kara" którą sobie sam wymierzyłem mówiąć: "Człowiek to jest czasem taki głupi!!!"

[ wiadomość edytowana przez: plump dnia 2003-06-03 20:05:16 ]

Łukasz ale żeś pojechał

Cytat:
Fury też nie mam zrobionej po dresiarsku... nie mam powieszonych jakiś pierdół na lusterku wstecznym, nie mam tuby w bagażniku, nie mam naklejonego na samochodzie "łódzkiego diabła" z tłokami zamiast języka, nie mam świecących spryskiwaczy, nie mam napisu PIONEER na tylnej szybie i nie wystawiam łokcia w czasie jazdy za okno....

No to to akurat widac... Zdjatka COOL Espero w szeregu zaraz za MackiemGT ( oczywiscie to moje zdanie ).

Tez nie wiem o so chosi... a czytam forum regularnie... ( tzn. 30 razy dziennie ) Lasombra !! nie spiesz sie z tym kasowaniem postow... tlum chce igrzysk i chleba !!

no wlasne...tez chcailbym zobaczy jak sie leje krew..

Dominik i Dramar =