| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
janas81 Suzuki Poznań | 2007-02-18 23:00:38 Witam
Wyszukiwarka nic mi nie powiedziała, więc postanowiłem założyć ten temat. Gdzie w 127 mk2 są numery nadwozia? Zastanawiam się czy pojechać obejrzeć tego Fiata. Z opisu wynika, że w papierach jest to 73 rok i silnik 903. W związku z tym numery w dowodzie rejestracyjnym są zapewne różne od tych które ma buda. Czy waszym zdaniem z góry odpuścić sobie takie kombinacje? |
Buczek21 Niska Suka zabrze | 2007-02-19 00:06:04 Numer nadwozia jest na prawym nadkolu.Miedzy kielichem,a koncem budy....
Co do tego auta...niezły rozpiździel w papierach I jak to łykniesz..to ciezko bedzie dalej komus kiedys sprzedac
Co do autka...strasznie liche foty Wyglada jak 100% sport..ale:
-ma cos kombinowane,naprawiane,szpachlowane...dzwi i tylne nadkola.Bo brakuje takich paskudnych listem... Po za tym brak fotki silnika.... Ja chciałem go brac na czesci
Wiesz moze ile sobie krzyczy za niego??? |
janas81 Suzuki Poznań | 2007-02-19 22:25:50 Raczej odpuszczam sobie temat.
Nie miałem dziś do tego głowy, ale jutro może zadzwonię do gościa i z ciekawości zapytam o cenę. Jak będę wiedział to napisze. |
rosck Z Poznań | 2007-02-19 23:14:37 zawsze można zrobić numery żeby pasowały albo ich wcale nie było |