Bydgoszcz - co i jak ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, jutro wybieram się w podróż służbową do Bydgoszczy. W związku z tym pytania:

1. Czy jest jakaś optymalna droga ze Śląska ?

2. Czy na przedmieściach od strony śląska jest jakiś tani i fajny motel.zajazd z parkingiem coby sobie można kimnąć na 1 noc.

Jak dacie rade jak najszybciej.

Ja często jeżdze katowice-bydzia więc moge powiedzieć, że najprościej ze śląska to trasa częstochowa-łódź-włocławek-bydgoszcz, ogólnie cały czas kierunek gdańsk, potem przy zjeździe na obwodnice toruńską masz odbicie na budgoszcz, więc nie ma szans żebyś nie trafił, co do noclegu, to raczej nie ma tam jakichś mega przytulnych motelików, ale napewno jest tego kilka przed bydzią, nie zwracałem uwagi za bardzo nigdy.

zaraz przed wjazdem do bydzi o ile bedziesz w toruniu przekraczal most jest motel po lewej stronie ponoc przytulny ceny nieznane ale kiedys byla przynim stadnina koni i z zewnatrz wyglada na porzadny a jezeli nie przekroczysz mostu w toronto wjedziesz od drugiej strony to tam moteli nie ma bedziesz musial poszukac w centrum albo zadowolic sie jakism hotelem ale te razczej drogie sa
przykladowoe adresy to HOTEL CITY kolo ronda jagielonow ul 3 maja
albo Pod Orlem to dosc ekskluzywny jest hotel orbisu na ulicy gdanskiej wiece nie wiem gdzie jest tyle moge pomoc

Nie no te hotele co podałeś to są w ścisłym centrum więc wątpie, żeby ceny były znośne Zdaje mi się, że przed samą bydgoszczą wjeżdzając od strony solca kujawskiego jest przy petrochemii jakiś zajazd z motelem po prawej stronie

Race_D by Cie przyjal a nie tak sie bedziesz po zajazdach....zajezdzał

Lisu ale to grozi nadwyrezeniem zwieracza

Cytat:
2007-02-15 16:33:01, Lisu pisze:
Race_D by Cie przyjal a nie tak sie bedziesz po zajazdach....zajezdzał

za rok, może dwa, jak się skończy remont, który trwa od wieków i zapowiada się, że potrwa kolejnych kilka

No już jestem z powrotem dzięki za uwagi, mieszkałem w ParkHotel kawałeczek od tego City, firma stawiała więc nie najgorzej było.

Myślałem że na śląsku są beznadziejne drogi ale tranzyt we włocławku to normalnie skandal, nie mówiąc już o ul.Słonecznej w Bydgoszczy na której można się zabić (chodzi o tą "skocznie narciarską" wyłożoną gruzem)

Cytat:
2007-02-17 07:33:45, dooh pisze:
(...) tranzyt we włocławku to normalnie skandal, nie mówiąc już o ul.Słonecznej w Bydgoszczy na której można się zabić (chodzi o tą "skocznie narciarską" wyłożoną gruzem)

to tylko Bydgoszcz...