Głośniki teviona??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
może ktoś mi podać linka gdzie znajdę jakiś opis głośników teviona bo w tym samochodzie co kupiłem były już zamontowane ale nie miały żadnego opisu na magnesie co do ich mocy a chciał bym się o nich coś dowiedzieć.

Medion, Tevion itd... to jakaś jedna marketowa marka... wątpię żeby jakieś opisy na www... ale popatrz na stronie mediona bo to chyba jedna marka: http://www.medion.de/

"Chinska" kiła bez jakichkolwiek standardów, jak pisałem już wcześniej mam dvd divx tewiona także na karty pamięci i wiem co to za marka.
Nie szukaj parametrów tych głosników bo to bez sensu, musisz przyjąc, ze te głosniki nie mają zadnych parametrów i to ze wogóle grają to czysty przypadek.

Mialem kiedys radio mediona, totalna porazka , pogonilem je po tygodniu.

jak ktoś używa radyjka do słuchania wiadomości to POLECAM !!! ja za darmo bym tego nie chcial :/

co wy gadacie marka medion/tewion robi doskonaly sprzet ... pod warunkiem ze chcesz sprzedac auto i nie zostawiac otworow po sprzecie, ktory wymontowales co do parametrow to tak jak pisal art ... producent swoje, a glosnik swoje nawet jesli cos znajdziesz to i tak bedzie napisane "pod publike" i mialo sie nijak do rzeczywistosci. Za doskonaly przyklad zawsze podaje wzmacniacz firmy FIRST 1600 WATT, ktory ma 4x40W RMS reszta mocy uciekla do folderu reklamowego.

Cytat:
2007-02-16 11:49:27, Pre100n pisze:
co wy gadacie marka medion/tewion robi doskonaly sprzet ... pod warunkiem ze chcesz sprzedac auto i nie zostawiac otworow po sprzecie, ktory wymontowales co do parametrow to tak jak pisal art ... producent swoje, a glosnik swoje nawet jesli cos znajdziesz to i tak bedzie napisane "pod publike" i mialo sie nijak do rzeczywistosci. Za doskonaly przyklad zawsze podaje wzmacniacz firmy FIRST 1600 WATT, ktory ma 4x40W RMS reszta mocy uciekla do folderu reklamowego.

4x40 ? slyszalem ze tylko 25W

Cytat:
2007-02-16 11:28:51, marcinson pisze:
jak ktoś używa radyjka do słuchania wiadomości to POLECAM !!! ja za darmo bym tego nie chcial :/

Zgadzam się, szkoda czasu na to..

Przy tych głośniach Boshmanny to high end