Tylna kanapa od Vectry A

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !

Czy ktoś sprawdził, czy pasuje do Espero tylna kanapa od Vectry A ?

pozdrawiam

Art Media

Ale Ty "pomysłowy Dobromir" jesteś z tymi kanapami...
a nie sprawdzałeś przypadkiem czy nie pasują stołki kuchenne zamiast przednich foteli ?

przeciez o ile sie nie myle pytales o to w drugim watku w tym o skorzanych fotelach..po co mnozyc watki o podobnym temacie? po za tym..przyjrzyj sie tym fotelom..pewnie mniej wiecej to bedzie pasowalo..da sei to jakos mniej lubbardziej druciarsko wsadzic..tylko po co? nagminstatykujesz sie jak 150 tylko po co zeby twoim pasazerom bylo mniej wygodnie?

Cytat:

Ale Ty "pomysłowy Dobromir" jesteś z tymi kanapami...
a nie sprawdzałeś przypadkiem czy nie pasują stołki kuchenne zamiast przednich foteli ?
Cytat:

Chyba mamy odmienny rodzaj poczucia humoru

pozdrawiam

Art Media

Cytat:
przeciez o ile sie nie myle pytales o to w drugim watku w tym o skorzanych fotelach..po co mnozyc watki o podobnym temacie? po za tym..przyjrzyj sie tym fotelom..pewnie mniej wiecej to bedzie pasowalo..da sei to jakos mniej lubbardziej druciarsko wsadzic..tylko po co? nagminstatykujesz sie jak 150 tylko po co zeby twoim pasazerom bylo mniej wygodnie?

Owszem, pytałem, ale nikt niestety nie odpowiedział. Rozpocząłem nowy wątek, ponieważ:

1. Nic na temat tylnej kanapy z Vectry w Espero nie znalazłem w wyszukiwarce.
2. Wydaje mi się, że jest wielce prawdopodobne, iż ktoś z klubowiczów wie coś na ten temat, ale czytając tytuł postu ("skórzane fotele fotele - a nie kanapa), mógł do niego nie zajrzeć.

Cel pytania jest prosty - jednorodność stylistyczna wnętrza. Po zmianie przednich foteli na czarne, nieźle byłoby mieć także czarną kanapę (koloru nie wybrałem, tylko trafiłem na taki komplet w bardzo dobrym stanie)

pozdrawiam

Art Media

Jeżeli nikt nie odpowiedział i nie ma w wyszukiwarce to znaczy,że nikt tego nie próbował , z tej prostej przyczyny,że tylna kanapa się nie psuje .
Jak się już popsuje,to i tak szkoda całkowita

Cytat:
2007-02-15 13:25:09, artmedia pisze:
Owszem, pytałem, ale nikt niestety nie odpowiedział. Rozpocząłem nowy wątek, ponieważ: 1. Nic na temat tylnej kanapy z Vectry w Espero nie znalazłem w wyszukiwarce. 2. Wydaje mi się, że jest wielce prawdopodobne, iż ktoś z klubowiczów wie coś na ten temat, ale czytając tytuł postu ("skórzane fotele fotele - a nie kanapa), mógł do niego nie zajrzeć. Cel pytania jest prosty - jednorodność stylistyczna wnętrza. Po zmianie przednich foteli na czarne, nieźle byłoby mieć także czarną kanapę (koloru nie wybrałem, tylko trafiłem na taki komplet w bardzo dobrym stanie) pozdrawiam Art Media

jesli nie kupujesz wysylkowo tylko masz dostep do tej kanapy to ja pomierz i przymierz..nic prostszego poniewaz kanapa nie jest skladana w espero wiec w ten czy inny sposob napewno da sie ja zamontowac o ile nie jest a raczej napewno nie jest za szeroka..za waska tez pewnie nie jest (bo 2-3cm to raczej zadna roznica)..problem moze byc w glebokosci siedzisk..ale moim zdaniem to sie da zrobic..i to bez szczegolnego wysilku..ale jak mowie..nic prostszego jak to pomierzyc i przymierzyc...bedziesz w awangardzie..bedziesz prekursorem..dasz rade

marne szanse, zeby spasowała.. ale jak masz dostęp do takiej to próbuj wsadzić.....

nie widze sensu takiego zabiegu bo espero ma wg mnie wygodną kanapę... jak chcesz ujednolicić kolory to załóż pokrowiec na tył...

Cytat:
2007-02-16 00:41:51, Kolber7 pisze:
marne szanse, zeby spasowała.. ale jak masz dostęp do takiej to próbuj wsadzić..... nie widze sensu takiego zabiegu bo espero ma wg mnie wygodną kanapę... jak chcesz ujednolicić kolory to załóż pokrowiec na tył...

chyba na tyl i przod anyway dlaczego sadzisz ze sie nie spasuje? wszystko sie spasuje nie ma to zadnego sensu ale moim zdaniem da rade

Cytat:
2007-02-16 00:50:04, qbaj pisze:
chyba na tyl i przod anyway dlaczego sadzisz ze sie nie spasuje? wszystko sie spasuje nie ma to zadnego sensu ale moim zdaniem da rade

widziałem kanapę w vectrze nie wspominam już o tym że tam są składane fotele....

ja wiem że przy odrobinie inwencji to nawet z lincolna wsadzisz kanapę...

Hej.

Nie widzę potrzeby budowania takiej rzeźby.

Każdy tapicer obszyje Ci kanapę materiałem, zamykając się w tak niewygórowanej kwocie, że wstawianie ów elementu z innego auta po prostu nie ma sensu.

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2007-02-16 13:36:20, SpeedR pisze:
Hej. Nie widzę potrzeby budowania takiej rzeźby. Każdy tapicer obszyje Ci kanapę materiałem, zamykając się w tak niewygórowanej kwocie, że wstawianie ów elementu z innego auta po prostu nie ma sensu. Pozdrawiam - SpeedR

z ta niewygorowana kwota to nie badz taki pewny

Cytat:
2007-02-16 10:21:58, Kolber7 pisze:
widziałem kanapę w vectrze nie wspominam już o tym że tam są składane fotele.... ja wiem że przy odrobinie inwencji to nawet z lincolna wsadzisz kanapę...

Najlepiej wzdłuż !!

Przyczaj się i zaatakuj pod koniec

Na 158.5% wyjdzie taniej niż zabawa z wersalką Vectry i wizyta u tapicera

Cytat:
2007-02-17 11:11:12, krzychu_ch pisze:
Przyczaj się i zaatakuj pod koniec Na 158.5% wyjdzie taniej niż zabawa z wersalką Vectry i wizyta u tapicera

Taaaa...

Tylko coś mi się zdaje że autorowi wątku zależy na jednorodności koloru kanapy z przednimi czarnymi fotelami z przodu, a taka kanape jak na aukcji to pewnie ma, wiec najlepiej do tapicera z nią.

Kanapa z Viki nie pasuje
mialem taka Vectre A

Cytat:
2007-02-16 20:57:18, qbaj pisze:
z ta niewygorowana kwota to nie badz taki pewny

Sądzę, że nie inwestując w alcantarę cała operacja zamknęła by się kwotą 200 - 250 zł.

Pozdrawiam - SpeedR