Felgi alu z BMW 13 cali - szybkie pytanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprawa wygalda tak - dzis mialem w rekach felunek z BMW rok wybity 84. Dwie fele byly et 18 5.5 cala standartowe alu-rekiny. Natomiast dwie byly 6 cali, wezsze szprychy, i rok 81. czy to jakis znany felunek? bo niewiem czy ich nieuratowac (niestety 100zl/szt...). Pisalo na nich ITALA.

6 calowe to chyba alpiny
100zł za 1 szt. rekina bym niedał... ale za te dwie 6 calowe to już coś innego,maluch ładniej wygląda na nich niż na rekinach.

sęk w tym ze one byly podobne do tych co ty masz, ale mialy rancik z 2 cm i duzo wezsze te 'szprychy". dodatkowe mialy podobnie jak ATS - odlany dookola pierscienia kolnierz.

zdaje sie ze to sa takie jak ma Yankee ale on ma chyba sciety ten kolnierz - doklanie niewidze.

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2007-02-19 18:38:22 ]

chyba Ci chodzi o takie felgi, zgadza się??

no takie, tyle ze mialy wiekszy rancik

buczek takie miał a teraz będą jeździć na seju

dobra mondszy ludzie ale co to dokladnie za felga itp... ciezko zdobyc? bo moze bym se te dwie zanabyl i pozniej doszukal jeszcze 2?

nigdy nie doszliśmy co to za felgi.Teraz ma je art126

Pat_kdb
W 13x6 cali i ET 13 wychodziły dwie prawie identyczne felgi...
-Alpina...Poznac je po tym ze pisze na nich alpina ,i konce szprych schodza sie bardziej do srodka felgi...Poprostu jest wiekszt "typowy" rant..bez koncówek szprych...
-KBS-y(to co ja miałem,a ma je teraz OWZ)....na nich włansie pisze ITALY..i mają inaczen zakonczone te przejscie miedzy szprychami,a rantem...
Co do kupna dwóch felg.....ciezko dostac 4 felgi...a co dopiero dwie Brac komple i dalej gonic

wlasnie niepisalo KBS tylko KBA co mnie dziwilo...niewiem sam co robic, 2 szt to do dupy bo zalozyc to se mozna ale na hak w garazu:p