Magik od alarmów poszukiwany

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam (po dłuuugiej przerwie).
Ma ktoś może namiary na fachurę od zakładania alarmów samochodowych w Warszawie? Będę wdzięczny za dane kontaktowe do takowego. Jeszcze jakby gość nie brał jak za zboże to podwójna radość...

Cytat:
2007-03-16 16:58:59, slayter pisze:
Witam (po dłuuugiej przerwie). Ma ktoś może namiary na fachurę od zakładania alarmów samochodowych w Warszawie? Będę wdzięczny za dane kontaktowe do takowego. Jeszcze jakby gość nie brał jak za zboże to podwójna radość...

jesli ma to byc alarm do espero to lepiej samemu zalozyc..przynajmniej instalacja bedzie niestandardowa co zawsze jest pewnym utrudnieniem dla zlodziei..a montaz jest dosc prosty

A kto mi zwróci 2% wartości samochodu więcej przy sprzedaży esperaka!!!
Szukam dla śfagra do focusa.

Bryś Zenon 601-292-655

zakład ma w Wesołej pod Warszawą

mój sąsiad z klatki schodowej... ostatnio zakładalismy u niego alarm w ojca Avensisie z 2007 roku... pięknie go zrobił

...niech szfagier powie że jest z polecenia Gajera

Witam.
W-wa ul. Wrocławska 4, Krzysztof Lla, jest b.dobry i niedrogi.
kobar

CarSystem pruszków Stalowa 47 tel 22 759 89 31

Dzięki za kontakty. Najbardziej to by pasowała wrocławska bo jest najbliżej . Ale tak opcja nie zawsze jest najlepsza. Nic tylko sprawdzić kto będzie chciał mniej

Nawiązując do alarmów i ogólnie elektryki samochodowej, to wczoraj znalazłem firmę. Nie działał mi alarm a przejeżdżając wcześniej widziałem ich reklamę więc wstąpiłem się spytać "kiedy i za ile". Gość od ręki naprawił mi alarm, posprawdzał połączenia itp. Koszt usługi był prawie symboliczny a alarm znowu działa. Ważną rzeczą na ich korzyść jest fakt, że robili alarmy dla daewoo na towarowej oraz wszystkich z okolic jagiellońskiej i instalację espero znają na pamięć. Zajmują się też ostatnio modnym włącznikiem świateł (łącznie z postojowymi i włączaniem świateł zintegrowanym z napięciem z alternatora - jakoś w ten deseń gość mówił), jak również car audio, czujniki cofania i inne tego typu zabawki.

siwatla to nie problem, przekaznik i heja, podpinasz pok zbudzenie alternatora.