Kto wie gdzie idą te przewody Weber 32 tlf UNO 1.0

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od dłuższego czasu szukam tej informacji , bardzo będę wdzięczny za pomoc. Interesuje mnie do jakiego/jakich urządzeń muszą dochodzić te przewody podciśnieniowe z pompy paliwa (czarny grubszy), z gaźnika czerwony, zielony i żółty .

pompa paliwa musi miec podlaczone wejscie paliwa ze zbiornika, wyjscie na gaznik i ewentualnie przelew. (nie wiem tak to wyglada w uno). Do kolektora moga isc przewody do czujnika podcisnienia (jesli byl tam digiplex, nanoplex czy inne hgw co ,to pewnie bralo sobie podcisnienie z dolotu), do podcisnieniowego regulatora kata wyprzedzania zaplonu (jesli nie bylo digiplexa tylko zwykly aparat), do termostatu na filtrze powietrza, do weza od odmy, do wakuometru lub sam nie wiem do czego jeszcze

Mam taki motor wlasnie na gazniku webera 32TLF i przewody podcisnienia wychodzące z gaznika ida do takiej puszki z napisem EXO BOX a z niej wychodzi wiazka przewodow ale co dalej to nie wiem, ale z tego co pamietam to bylo to juz poruszane tak wiec szukajka prawde ci powie.

Cytat:
2007-02-23 11:57:26, Gufo pisze:
Mam taki motor wlasnie na gazniku webera 32TLF i przewody podcisnienia wychodzące z gaznika ida do takiej puszki z napisem EXO BOX a z niej wychodzi wiazka przewodow ale co dalej to nie wiem, ale z tego co pamietam to bylo to juz poruszane tak wiec szukajka prawde ci powie.

też pamiętam że ktoś o to pytał ale nie idzie tego znaleźć w szukajce.
Dzięki za ważny trop! A jak sie ten exo box nazywa fachowo?
Pozdroo 999

[ wiadomość edytowana przez: michapa126p dnia 2007-02-23 17:07:29 ]

KLIK a jednak

[ wiadomość edytowana przez: Gufo dnia 2007-02-23 17:19:15 ]

Cytat:
2007-02-23 17:18:57, Gufo pisze:
KLIK a jednak [ wiadomość edytowana przez: Gufo dnia 2007-02-23 17:19:15 ]

i tego mi było właśnie trzeba dobrodzieju

Można zamykać/kasować