Poducha pasażera

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko. Czy można sobie bezkarnie założyć stacyjke do odłączania AirBaga pasażera (potrzebuje przewozić tam dziecko w foteliku) Czy komputer nie wyłączy mi odrazu mojej poduchy? A może skończy się tylko na świeceniu lampki kontrolnej?

Jak raz przerwiesz obwod od SRS to zostanie on nieaktywny. Po kazdym przerwaniu obwodu sterowania poduszkami trzeba go aktywowac z komputera zewnętrznego, tzn serwisowo.
A nie mozesz dziecka przewozic z tylu w foteliku?

I mysle, ze wtedy tez odlaczy Ci poduche kierowcy, bo sa na tym samym sterowniku.

no to ładnie, ja odłączyłem bo musiałem wyjąć dmuchawę nawiewu i mi świeci kontrolka , trudno wole ich nie mieć niż płacić złodziejom 50zł na podłączenie do komputera

Cytat:
2007-02-21 20:11:51, Schizm pisze:
no to ładnie, ja odłączyłem bo musiałem wyjąć dmuchawę nawiewu i mi świeci kontrolka , trudno wole ich nie mieć niż płacić złodziejom 50zł na podłączenie do komputera

Ciekawe czy też będziesz takiego zdania jak jebniesz w jakieś drzewo

Cytat:
2007-02-21 20:11:51, Schizm pisze:

Dla Ciebie ŻYCIE=50pln, to niepoważne chłopie...
Jedź i niech Ci to uaktywnią, lepiej zaoszczędź na jedzeniu te 50pln, od tego nie umrzesz...

wiem poniosło mnie, po prostu muszę kupić sobie kabel i po sprawie, sam będę sobie sprawdzał za free, niech mnie cmokną...

Schizm Tak na przyszłość. Dmuchawę da sie wyjąć bez ruszania poduszki.Sprawdzone.

jak bedziesz w 3miescie to za free skasuje Tobie błedy...