Foobar2000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
od jakiegos czasu zamiast gownianego winampa uzywam foobara2000. problem w tym, ze wyglad foobara jest jeszcze bardziej gowniany...

w necie szukalem, ale wzieła mnie nerwica fora, dla komputerowców sa poprostu dramatyczne. pełno tam cwaniaczkow typu wiem ale nie powiem... ale nie chce przeklinac...

jesli ktos z was uzywa tego programu i ma zainstalowanego innego skina, to czy moglby mi tutaj w przejzysty sposób wyjasnic jak to zrobic?? a moze lepiej skad sciagnac zasrany program foo_looks czy jakos tak?

wymieklem, normalnie...

a tak btw to szczerze polecam foobara ludziom sluchajacym muzyki na kompie. Jakosc muzyki jest o wiele lepsza niz w winampie. Poza tym odtwarza i konwertuje mnostwo formatów

wlasnie cala fantastycznosc tego programu polega na tym ze jest prosty i wyglada jak windows media player z windy 95 )). Winamp to syf..juz go nie uzywam od kilku lat

ja wiem, ale np. regulacja glosnosci nie jest widoczna na tym odtwarzaczu. wolalbym ja widziec caly czas.

przecież jest forum ogólnoświatowe foobara i wszystko ładnie jest tam opisane jak sobie zmodyfikować ten program żeby ładnie wyglądał.

proponuje jetaudio

a co macie do winampa?

no właśnie

Cytat:
2007-02-26 20:37:52, dejta pisze:
...a tak btw to szczerze polecam foobara ludziom sluchajacym muzyki na kompie. Jakosc muzyki jest o wiele lepsza niz w winampie. Poza tym odtwarza i konwertuje mnostwo formatów

akurat jakosc muzyki jest taka sama..cytat z oficjalnej stronki foobara z dzialu FAQ:

* Q: Does foobar2000 sound better than other players?
* A: No. Most of “sound quality differences” people “hear” are placebo effect (at least with real music), as actual differences in produced sound data are below their noise floor (1 or 2 last bits in 16bit samples). Foobar2000 has sound processing features such as software resampling or 24bit output on new high-end soundcards, but most of other mainstream players are capable of doing the same by now.