Felgi...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
allegro
lub te:
allegro

mam pytanko czy te felgi wejda do essiego MK7??

[ wiadomość edytowana przez: tomus83 dnia 2007-01-26 22:22:42 ]

wejsc to wejda ale czy auto ruszy?No chyba ze masz duzy motor.

[ wiadomość edytowana przez: RYBA23 dnia 2007-01-26 22:26:21 ]

te drugie mają nieco przyduzawe ET mogą obcierać o coś od środka a tedrugie troszku zaszerokie 8j to max chyba co wejdzie do essiego tak mi isę zdaje.

Cytat:
2007-01-26 22:33:43, noxx pisze:
te drugie mają nieco przyduzawe ET mogą obcierać o coś od środka

...no chyba ze dystans zalozy...

pierwsze
ja mialem serie 6J i ET40 chyba i nic nie tarło wiec mozesz sprubowac ewentualnie bedziesz musial dac troce dystansu ale mozliwe ze wejdzie!

drugie
8J i et20 juz wystaje wiec 9J i et30 bedzie wystawac ! mi osobiscie sie podoba takie szerokie auto wiec nie jest zle tylko przy tym rozmiarze bedziesz musial cos zrobic z nadkolami!popatrz na moj watek tam sa fotki z 8Ji et20 a przod 8J i et25

teraz moje pytanie do Was. nie mam pojecia czy sie znmiesci taki rozmiar 7,5x17 et40 jesli ktos wie badź testował juz takie cos to proszepisać

Dla mnie te Borbety są za szerokie. Pomyśl jakiego kapcia na to będziesz musiał założyć. No i za cholere się nie zmieszczą przy tym ET.

Fordowskie mają stanowczo za duże ET, chyba że dystanse założysz.

I wcale nie trzeba RS'a żeby zakłądać 16"

wielkie dzieki za odp pomysle nad tym ...

i jeszcze takie pytanie czy orginalne felgi od coswortha bede pasowac bez zadnych przerobek...

Cytat:
2007-01-27 21:17:01, tomus83 pisze:
i jeszcze takie pytanie czy orginalne felgi od coswortha bede pasowac bez zadnych przerobek...

na seryjnym zawieszeniu wejdą aczkowliek trzeba wyciąc ranty tylne bo przy dobiciu wali o opone.

Cytat:
2007-01-27 21:17:01, tomus83 pisze:

Ileż to razy wałkowany temat, wszystkie za i przeciw...

Cytat:
2007-01-27 13:35:31, SkyLark pisze:
teraz moje pytanie do Was. nie mam pojecia czy sie znmiesci taki rozmiar 7,5x17 et40 jesli ktos wie badź testował juz takie cos to proszepisać

powinno byc ok

mam u siebie 16" opona205/45 ale musialem sklepac rant na blotniku od spodu kaleczyl opone

Poitr, wszystko zależy od szerokości felgi i ET

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2007-02-26 22:54:54 ]