DESKA Z POLDKA DO FIATA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zakładał ktos z was deske z poldka do fiata 125p bo widziałem juz w 2 fiatach moze wiecie czy dużo trzeba przerabiać jeśli ktoś wie to prosze bardzo napisac co potrzebne będzie do takiej przeróbki

Albo mi się wydaje, albo takie sprawy już były tu poruszane...

generalnie z tego co wiem nie ma duzo roboty zaczepy pasują, trzeba tylko dociąć tu i tam i podpiać.

pozdr

[ wiadomość edytowana przez: Rino3310 dnia 2003-06-01 23:23:03 ]

temat był ale w sumie nie duzo tam napisano.....
moze teraz ktos bedzie wiecej wiedział...
deska poloneza w fiacie 125p

To co robie w swoim kancie) komplet od caro + ) zajebiscie to wyglada)

vievior,a jaki masz plan na rozwiązanie sprawy wentylacji/ogrzewania?Mam nadzieję,że nawiewy na szybę będą? Widzę,że kancik w całkowitej odbudowie,zatem życzę powodzenia przy pracach remontowych .

a zegary jak podswietlone ??? jakis bajer bedzie , nie ???

[ wiadomość edytowana przez: Bratek dnia 2003-06-06 23:08:17 ]

che zapodac nagrzewnice i wentylator tez z caro plusa tylko ze to troche duze jest i nie wiem gdzie to zmieszcze jak nie da rady to bedzie orginalna fiatowska i wtedy bede kombinowal tak zeby dzialaly te pokretelka co do nawiewow na szybe mam pomysl zeby wyciac dwie dziury na srodku pod szyba i wstawic okragle nawiewy orginalne z kanta ale zobaczymy co do zegarow to wydrukowalem je na kalce technicznej beda pzreswitywaly cale tarcze bede sie palily np na niebiesko ale jeszcze nie podlaczalem wiec nie wiem jaki to biedzie efekt. jak bedzie ok to zostawiam a jak nie to zbieram kase na orginalne biale tarcze z niebieskim podswietleniem

a deske od starego poldka docina sie od szyby?? czy może wchodzi dobrze

od wszystkich poldków caro trzeba dociąć deche- bo jest za długa

vievior moze bylbys chetny napisac artykuł na strone F&F o takiej przeróbce...

spoko koniu jak tylko skoncze przerobke to napisze jakis opis musze przyspawac kilka wiazan zeby ta decha mi nie odpadla w czasie jazdy) o potem biore sie za drzwi: szyby od lady nie dzielone i do tego elektryczne szybki)