Automaniax max wrrrr

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panie prowadzadząca w odcinku o Liroju, gdy ten powiedział, że ma też omege, stwierdziła ze fee, ze nie spodziewała się ze on jeżdzi czymś takim czymś bez wyrazu. Oj niedobra pani nie dobra

jakas tempa strzała ;P wogole sie na autach niezna...

A sama pewnie zapier...a daewoo tico...

Bo pani prowadząca zaufała Actimelowi i jej się teraz lekko pop....

..Poza tym caly ten Automaniak max srax to jakas parodia nie wiem tylko czego.. Martyna robi sie mokra chyba siedziac w tym kubelku i przeprowadzajac pseudo wywiady jarajac sie czym popadnie.. Jak dla mnie to program porażka, a sluchajac ich komentarzy moj synek robi kwasna mine

Ja to widziałem dosłownie godzine temu i mnie zirytowała głupia c...
Panience Martynie w dupie się już chyba poprzewracało od tej popularności. Nie pamięta wół, jak cielęciem był...

Cytat:
2007-03-02 20:51:24, sewcio pisze:
Panience Martynie w dupie się już chyba poprzewracało od tej popularności. Nie pamięta wół, jak cielęciem był...

M. najpierw sama nieźle dokazywała na cebrze, minęło trochę czasu i ostatnio skrytykowała "tych wariatów motocyklistów"

nadmiar actimela...

Cytat:
2007-03-02 20:56:12, 7gsi pisze:
M. najpierw sama nieźle dokazywała na cebrze, minęło trochę czasu i ostatnio skrytykowała "tych wariatów motocyklistów" nadmiar actimela...

bogatej wolno i jezdzi skuterem, wkoncu paliwo drozeje

trzeba szmacie "auto świat" nr7 pod nos podetchnąć . Napewno zapoznaliście zie z narodowym testem ( Omka na 3 miejscu )

W sumie, to Ona coś ma nie hallo w głowie, bo na Porsche też psioczyła kiedyś, więc ja już nie wiem co ona lubi, pewnie nie ma specjalnie własnego zdania, tylko co usłyszy od kogoś, to powtarza, więc zdanie jej się zmienia, co tylko z kimś porozmawia...
Może kiedyś nas oświeci, co lubi naprawdę, ale to musiałaby zmienić kubełko...
A tak na koniec, to mi nerwy przeszły, bo mi się przypomniało, że o gustach się nie rozmawia...

[ wiadomość edytowana przez: sewcio dnia 2007-03-03 10:57:05 ]

Pamiętam jak kiedyś w TOP GEAR w wiadomościach powiedzieli ze niestety opel przestaje produkować omege. Powiedzieli ze smutno im bo zawsze jak czekali na taksówce chcieli by była to omega z racji na ilość miejsca na tylnej kanapie.
Jeździłem wieloma samochodami, ale zawsze omaga mi sie podobała i nie znam nikogo kto by powiedział, że omega jest nie fajna.
Nie jest ostentacyjna jak bmw czy mercedes, a kolega który miał merca e klasę powiedział ze omega jest bardziej komfortowa, wiec co pani prowadząca chce od omegi??

Się chłopy zagotowały Wyluzujta

Widać że opinia panny Martyny dla co niektórych jest wręcz życiowej wagi

Immo pewnie ze nie ale wpienia mnie jak ktoś gada coś co nie ma odniesienia w rzeczywistości, Tak samo się denerwuje jak np czasem przelatując po kanałach radiowych usłyszę radio ESKE i tam tekst:
wygraj podwójne zapro na impre w disco max. Wrrr. Ludzie młodzież słucha

Cytat:
2007-03-03 11:04:57, irekwielki pisze:
Immo pewnie ze nie ale wpienia mnie jak ktoś gada coś co nie ma odniesienia w rzeczywistości

Eee, moim zdaniem wystarczy zachować zdrowy dystans. Ja mam głęboko w dupie czyjąkolwiek opinię na temat mojego jeździdła. Ważne że mnie się ono podobie, koniec

A co do stwierdzenia "bez wyrazu" - rzecz gustu. Jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu nogi śmierdzą . Chociaż z drugiej strony, nie oszukujmy się - Omega to nie np. Aston

Cytat:
Tak samo się denerwuje jak np czasem przelatując po kanałach radiowych usłyszę radio ESKE i tam tekst: wygraj podwójne zapro na impre w disco max.

Po prostu nie czaisz bazy zioom

Immo. Bardzo Cie polubiłem Bo wszystkie Immy to fajne chłopaki

Się czepiacie Martynki, fajna jest Superancko się ślini jak coś mówi ( to od oleju Kager) A tak serioto w turbo już nie mają pomysłu na dobry program, więc wygniatają.....

Nienawidzę Jej, tak samo jak młodego Zientarskiego. Wyłączam normalnie tv. Fajny jest Top geer i Monster garage (sory jak skaleczyłem)

Ale o co chodzi? Omega jest bez wyrazu To jest bardzo dobry samochód użytkowy, ale szału wyglądem nie robi. Liroy, to nie jest przeciętny Kowalski, tylko gość lubiący być widoczny z daleka. I faktycznie można było się spodziewać, że jeździ czymś bardziej rzucającym się w oczy.

Nie skrytykowała więc Omegi samej w sobie. Stwierdziła jedynie, że te auto nie pasuje do wizerunku Liroya. I tyle

w takim układzie Leroy ma tylko jedno auto, które może go wyróżnić z tłumu...

Wodzowie szanowni ! Kierownicy pięknych waszych Klusek!
Ludu pracujący!
Nie ma co się podniecać panią Martynką i temu podobnymi. Zrozumcie, jej mąż daje jej kasę na wszystko byleby mu w domu dupy nie zawracała i nie pierdzielila głupot nad uchem, nawet na Mount Everest babę wysłał (pewnie miał nadzieję ze załapie się kobita na te 50% które nigdy nie zchodzi ze szczytu)

Opinie takich osób nie powinny was aż tak gotować! Kochacie swoje wozidełka i to najwazniejsze!!! Żadna Martyna czy inne Top Gear (szacuneczek) nie przekona mnie że najbardziej zajefajnym autem jest Ford Focus 2 z 2 litrowym silnikiem czy jakies inne Pagani Zonda (osobiscie wstydziłbym się jeździć tym po ulicy - De gustibus....) Jeżdżę Omcią i jestem z tego dumny ale nie robię z tego religii.
Chłopaki jesteście wielcy, jeździcie super autkami, wiecej dystansu do kretynów!
Pozdrawiam

ja pierdziele, ale niektórzy to się ponakręcali, walnijcie sobie po browarze i....

Spokojnie