Wedlug mnie orginalny to jest origynalny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Was,

nigdy nie pisałam na ten forum, coś się dzid zdarzyło i ciekawa jestem co myślicie na ten temat. Jeżeli coś żle piszę po polsku, wybaczcie mi.

Chodzi o to, że według mnie jeżeli samochód jest 100% orginalny, jak to jest, że farba jest nowa? Czy dobrze myślę, jeżeli nie jest orginalna farba, to wtedy samochód już nie jest orginalny? Przykładowo: Czy jest orginalny?

Pozdrawiam, Dóri (Żona Żurawia)

Hej dori!
sprzedajacemu chyba chodzilo o to ze to jest "prawdziwy" maluch a nie podrobka
slowo oryginalny mozna interpretowac na rozne sposoby. nie sadze zeby chodzilo o to ze jest od nowosci nie ruszany
PS. bedziecie mieli czym przyjechac na zvolen?

Dziękuję
Pozdrawiam serdecznie, jak tam w Krakowie?
Oczywiście, już budujemy malucha! Właśnie szukam dla siebie drugiego malucha, ale nie ma dobrego, niestety. (jaki ja chce)
Możesz na ten temat też mi pomoc?

hehe sam jestem w trakcie poszukiwan do projektu o ktorym pewnie wiesz..
z krajem siwym i deniorem.

Może priv jaki drugiego malucha szukam?

wiesz co mogę tu pisać, może ktoś jeszcze mi pomoże

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2007-02-28 19:09:01 ]

Żeby nie było Elegant, i BIS.
Najlepiej z rok 1989. Najlepiej jeżeli silnik już jest inne (np. 900, super byłoby 1.2). Gdzie ewentualnie mogę znaleść ogłoszenie (nie zwykle - na Allegro nic nie ma).

No i teraz mam sentyment: byłoby super jeżeli ten maluch byłby dokładnie mój ex maluch, który musiałam sprzedać przed przedprowadzkę do Polski.

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2007-02-28 19:15:48 ]

napisz moze ogloszenie w dziale kupie/sprzedam/zamienie
moze ktos ci bedzie mogl pomoc

Cytat:
2007-02-28 19:16:41, pterock pisze:
napisz moze ogloszenie w dziale kupie/sprzedam/zamienie moze ktos ci bedzie mogl pomoc

Dzięki

oryginalny sie pisze

Cytat:
2007-03-01 08:37:27, Kuner pisze:
oryginalny sie pisze

Cytat:
Jeżeli coś żle piszę po polsku, wybaczcie mi.

Cytat:
2007-03-01 08:37:27, Kuner pisze:
oryginalny sie pisze

Oj Kuner, Kuner - nie zauwazyles, ze pisala to moja zona? Chcialbym tak mowic po wegiersku jak ona mowila po polsku po 3 miesiacach. Przekaz zostal zrozumiany, wiec chyba w porzadku bylo, nie?
Ja bledow nie robie.