Obieg zamknięty???????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Nie udało mi sie znależć nic o mi pomoże w historii więc może ktoś mi pomoże. Nie działa mi obieg zamknięty. Przyczyna nie jezy jednak w ułamanym zaczepie siłownika. Poprostu poza tym, że zapala sie kontrolka na przycisku nic sie nie dzieje. W układzie niema podciśnienia. Byłbym rad za wszelkie sugestie i schematy jak przebiegają rurki od poczatku do kńca i jakie elementy elektryczne z tym współpracują.
Pozdrawiam czajnikz.

Też pozdrawiam

Ci się dostało ...

Kolego !!!
Ten problem występuje pewnie w 50% (może więcej bo statystyki nie prowadzę) naszych kochanych autek.
Dlatego temat był WIELOKROTNIE wałkowany na forum.
Wraz z opisami, zdjęciami, poradami etc.......
Poszukaj trochę a ...... satysfakcja gwarantowana.

Pozdrawiam

skoro piszę że nie moge znaleźć to chyba jest zrozumiałe że nie piszę tego dla zawracania du..y tylko dlatego, że niewiem jak ktoś to nazwał. szukałem czegoś o obiegu zamkniętym na forum i wporadach. Gdybym znalazł to bym nie prosił o pomoc. Poco więc kaka arogancja i od razu pod tablice?
U mnie jest to problem o tyle złożony , że jakiś kowal jak ja naprawiał to potrafił usuwać to co jego zdaniem nic nie robiło i w tym przypadku ja poprostu niemam niektórych rurek np kondensator podciśnienia przy filprze p.pyłkowym jest bo jest ale zadnych przewodów w okolicy. Potrzebuję pomocy kogoś kto naprawdę to zna i nie będzie się naginał ztych co maja ztym pierwszy kontakt.
Trochę tolerancji życzę sobie i wam.

[ wiadomość edytowana przez: czajnikz dnia 2006-07-01 13:12:35 ]

Nooooo....
Jak ktoś Ci powyp.... wszystkie rurki to masz prze...bane.
Możesz sobie nie poradzić mając tylko fotki z forum.
Proponuję poszukać kogoś w okolicy co ma Omegę i kawałek po kawałku prześledzić czego brakuje.

witam wlasnie rozebralem swoja omege i mam ten sam problem bolec jest tam gdzie powinien byc ale silownik cos nawalil a raczej to co doprowadza powietrze do niego... co to moze byc?? moge dmuchac i zasysac powietrze z werzyka i gdzies slychac szum w descy pytanie gdzie i czemu to nie dziala?? jesli ktos wie to prosze o pomoc pozdro

Czajnik, jeśli chcesz na gorąco przesledzić rurki to zadzwoń do mnie jutro ( tel. podaję na priv). A jesli masz czas do poniedziałku to mogę coś napisać ( jesli nie zapomnę zobaczyc )