| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
czajnikz Opel Omega B Bogatynia | 2006-06-29 11:22:39 Witam Nie udało mi sie znależć nic o mi pomoże w historii więc może ktoś mi pomoże. Nie działa mi obieg zamknięty. Przyczyna nie jezy jednak w ułamanym zaczepie siłownika. Poprostu poza tym, że zapala sie kontrolka na przycisku nic sie nie dzieje. W układzie niema podciśnienia. Byłbym rad za wszelkie sugestie i schematy jak przebiegają rurki od poczatku do kńca i jakie elementy elektryczne z tym współpracują.
Pozdrawiam czajnikz. |
Zbynio wPiSdu | 2006-06-29 13:06:06
Też pozdrawiam |
czajnikz Opel Omega B Bogatynia | 2006-07-01 12:44:44 skoro piszę że nie moge znaleźć to chyba jest zrozumiałe że nie piszę tego dla zawracania du..y tylko dlatego, że niewiem jak ktoś to nazwał. szukałem czegoś o obiegu zamkniętym na forum i wporadach. Gdybym znalazł to bym nie prosił o pomoc. Poco więc kaka arogancja i od razu pod tablice?
U mnie jest to problem o tyle złożony , że jakiś kowal jak ja naprawiał to potrafił usuwać to co jego zdaniem nic nie robiło i w tym przypadku ja poprostu niemam niektórych rurek np kondensator podciśnienia przy filprze p.pyłkowym jest bo jest ale zadnych przewodów w okolicy. Potrzebuję pomocy kogoś kto naprawdę to zna i nie będzie się naginał ztych co maja ztym pierwszy kontakt. Trochę tolerancji życzę sobie i wam. [ wiadomość edytowana przez: czajnikz dnia 2006-07-01 13:12:35 ] |