Kupiłem nową kierownicę!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No to będe miał teraz wypas.. kupiłem z
Allegro

Model z poduchą...

Dam do obicia skórą.... i to bedzie to!!!!

[ wiadomość edytowana przez: MaciekGT dnia 2003-05-30 22:33:37 ]

[ wiadomość edytowana przez: MaciekGT dnia 2003-05-30 22:34:26 ]

Tam w środku rzeczywiście jest poducha? I ile za nią dałeś po pod podanym linkiem nic już niestety nie ma.

Lepsza sportowa, ta jest za duża...

Ale co poducha to poducha.

Seryjnie miałeś Maciek poduszkowca czy też jest to przejaw twojej troski o bezpieczeństwo?

Cytat:
2003-05-30 22:43:12, Martinezzz pisze:
Ale co poducha to poducha.

Seryjnie miałeś Maciek poduszkowca czy też jest to przejaw twojej troski o bezpieczeństwo?

Ta kiera nie ma poduchy...

To takie buty. Czyli jest w środku pusta czy też może ten środek jest taki sam jak w normalnych kierownicach? Chodzi mi o to czy jak w przypływie adrenaliny będę chciał zatrąbić (naciskając środek kiery) to mi się ta zaślepka nie rozsypie.
Mam nadzieję, że rozumiecie o co pytam

Bez poduchy..
tu jest właściwy link link

Jej grubość jest taka jak seryjnej (bez poduchy)?

Nie wiem ale chyba jest lekko grubsza, zresztą ja i tak będę obijał skórą i pogubiał ją..

Tło wygląda jak duży znak DAEWOO , ale po oblookaniu zdjęcia zauważyłem, że to ogrodowe krzesła pozakładane jedno na drugie - och odkrywca ze mnie

Według mnie poduszkowce są ładniejsze niż kiery bez poduchy.......

Cytat:
Tło wygląda jak duży znak DAEWOO , ale po oblookaniu zdjęcia zauważyłem, że to ogrodowe krzesła pozakładane jedno na drugie - och odkrywca ze mnie

To już ostatnie stadium esperonium schizofrenikum. Wszędzie zaczynasz widzieć daewoo

Cytat:
2003-05-30 23:11:08, -JACO- pisze:
Według mnie poduszkowce są ładniejsze niż kiery bez poduchy.......

Muszę się z tobą zgodzić. I stąd właśnie moje zainteresowanie tematem.

Cytat:
To już ostatnie stadium esperonium schizofrenikum. Wszędzie zaczynasz widzieć daewoo

Dokładnie, lub za dużo piwa

Cytat:
Muszę się z tobą zgodzić.

Macie chłopy rację

1000 metrów/2.51s

ja mam z poducha ale na mojej jest taki jakis znaczek jak na niektórych esperach z korei - ten przy masce w ksztalcie dwuch liter D odwruconych do siebie

Pozdrawiam
Wiktor

to musisz miec starego esperaka !! z ktorego roku ?
u nich tylko te przed 95 mialy taki stary znaczek !

Panowie o co wy na to :

ad_1
lub
ad_2

Niekoniecznie Lasombra - ja mam Esperko z końca 1997 roku - wersja Niemiecka - i też mam znaczek na kierownicy - dwa "D" odwrócone do siebie tyłem...... i jeszcze pod spodem jest napis - SRS AIR BAG - kierownica MaćkaGT jest z wierzchu łysa.......

daddy kierownicy tkaiej jak pokazlaes ani jednej ani drugiej bym nie zalozyl ale potrzebujesz jeszcze nabe:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13712009
koszt tej tutja jest wyzszy o 40 zł niz w Norauto w Wawie...
jelsi nie znajdziesz taniej u siebi eto ci moge kupic a ty mi zaplacisz przy odbiorze.. choler ajestem wssozku jedyne miejsce w wawie gdzie mi dobrali Nabe to NorAuto czy wsord specjalistow w sklepach tuningowych (TC heheh, Fosab - buhahaha) nie ma nikogo kto zna sie chociaz troche na espero?????

A ja mam wlasnie taka jak na ad 1 i uwazam ze jest zajebista

Fotka lezy tutaj: http://www.pbase.com/dicer/espero

[ wiadomość edytowana przez: Dicer dnia 2003-06-02 11:46:11 ]

Witajcie
To ja sprzedawalem kierownice jak bedziecie mili jeszcze jakies pytania to walcie smialo. Kierownica jest z Espero z Niemiec 1,8 CD z 1996 roku. Jezdzila do tej pory w moim wozku ale zalatwilem sobie komplet z poducha. samochod mial stluczke w niemczech i wywalilo poduche. Poducha jest zapakowana i sklejona. Twarda oczywiscie sygnal dzwiekowy dzialal. Nie ma ona nic wspolnego z zaslepkami dostepnymi na gieldach samochodowych.
Przemo
ESPERO GOLD 1.8 CD