| |
| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-02-23 12:59:43 mysle ze forum motonews ogolnie ma dzial car audio i to bardzo rozbudowany, kazdy moze tam rozwiac swoje watpliwosci albo napisac priva do kolegi lub mnie i na pewno cosik pomozemy, szkoda zasmiecac. |
rysiu1 Klubowy Weteran było espero jest voy ... Gorzów Wlkp. | 2007-02-23 16:09:08 Uważam że powinno zostać bez zmian.Prawie cała teoria i odpowiedzi są zawarte w tym FAQ |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-02-23 21:46:25
szczerze mowiac silnik w 1.5 srednio mi sie podoba.... bardziej ryk niz muzyka pow. 5 tysi ![]() |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2007-02-23 23:06:22
...powiedział Qbaj przesiadłszy się do swifta gti... |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2007-02-24 00:04:53
a do tego nie potrzebuje wyciszenia![]() |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2007-02-24 00:09:39
Dobra, dobra "słiwciarzu"... |
DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | 2007-02-24 01:14:54 Zrobić nowy dział
Opracować FAQ; jakiej średnicy są głośniki w espero, o jakiej średnicy wejdą maksymalne, opis złącz itp,itd. ![]() |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-02-24 08:21:32
Nie da sie tego jednoznacznie stwierdzic, bo wszystko zalezy od budowy klosza glosnika, glebokosci klosza i magnesu, ramówki kontaktowej itp itd itx... Opis złącz? Proszę bardzo: głośnik [+] [-] =] |
rysiu1 Klubowy Weteran było espero jest voy ... Gorzów Wlkp. | 2007-02-24 10:28:07
Po co wyważać otwarte drzwi
opis złącz : + do + , - do - od cała filozofia. Nie wiele osób tutaj potrafi przyjąć częstotliwości cięć jakie zbocze filtra (6,12,24,itd) i rozumie o co chodzi. Zrobić porządne FAQ nie jest łatwo.Wystarczy poszukać w necie,poza tym podałem wyżej link a jak chcesz robić plagiat to proszę bardzo. Poza tym już widzę posty typu: Jaki głośnik lepszy:XXX czy YYY a odpowiedź: XYZ Moja propozycja: Niech młody zrobi FAQ i przyklejcie je w Motoryzacja, tuning, porady a wszelkie pytania na priv. bo inaczej zrobi się śmietnik |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2007-02-24 12:18:06
A nie kosza ???
Pozdrawiam - SpeedR |
DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | 2007-02-24 12:23:45 rysiu1 drzwi są po to aby wejść w odpowiednie pomieszczenie, dział. Jeśli ich nie ma nie zobaczysz na nich tabliczki gdzie wchodzisz. Cezary pomyślał i zapytał o ewentualne uporządkowanie forum. Na chwilę obecną nie ma zbytnio dużego ruchu w tym remacie, ale kto wie co będzie za pewien czas. Podałeś stronę www zawierająca fundament dla tego tematu, ale ogólnego. Przydać się, napewno się przyda, ale dział CAR AUDIO na forum głównie ma posiadać informacje o tym temacie związanym z espero. W necie jest b. dużo, ale nie wszystko.
A na co Ty liczyłeś, że na świecie są tylko omnibusy? Również i na forum ogólnym takie pytania mogą padać. Myślę, że można by trochę uporządkować forum. Kategoria "Motoryzacja, tuning, porady" zbiega się z tematami z forum ogolnego. Na forum ogólnym lądują tematy z działy kupię, sprzedam, jak i tematy OT. Za dodatkowym w/w działem jestem na TAK. |
DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | 2007-02-24 16:47:08 Pozwolę sobie podać przykład. Obydwa postą są umieszczone prawidowo, ale czy to ma sens;
1.Motoryzacja, tuning, porady-post -Wytłumianie drzwi technika CAR-AUDIO 2.Tematyka ogólna - post- Jak rozmiescic nagłoścnienie w samochodzie |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2007-02-24 17:06:22 Głosowałem na tak, i dodałbym dział o cb. Protestującym przypomnę, że można oglądac forum bez kategorii
|
AsterixGal ESPERO było :( Mazda 626 jest | 2007-02-24 17:52:02 Ja bym może zaproponował coś innego. Dział CAR AUDIO z samego założenia- tytułu będzie bardzo ścisły tematycznie. CZy nie można by zmienić tytułu, a jednocześnie przeznaczenie takiego działu, coby można było i CAR AUDIO, i CB, i inną elekronikę samochodową omawiać. Jest u nas paru speców od audio, od CB, i od innej maści elektroniki która w samochodzie jest "bajerem".
Narazie wstrzymam się od głosowania. |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2007-02-24 17:55:36
Mamy już dość spory wątek w temacie CB
O tutaj CB RADIO Temat spadł aż na 11 stronę, bo nikt tam nie zagląda. W tamtym temacie chyba wszystko już było poruszane na temat CB, począwszy od umiejscowienia radia i anteny, poprzez strojenie aż po zasięg. Nikomu się niechce zajrzeć do WYSZUKIWARKI bo szybciej można założyć nowy wątek. Nowe tematy zakładane w tej dziedzinie nic nie wnoszą, bo znającym temat "od podszewki" już się nie chce opisywać po kilka razy tego i samego, tym bardziej że rzeczywiście wszystko było już opisane (włącznie ze zdjęciami). Może by tak tylko podwiesić temat w "Poradach" |
DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | 2007-02-24 18:11:46 Trzeba poruszyć jeszcze jedną kwestię. Jest nią "kultura" pracy na forum. Mając stworzony konkretny dział trzeba uczulić wszystkich użytkowników forum, aby użyli opcji szukaj zanim założą nowy temat gdzieś tam. Podwiesić dla nowych członków informację o takiej o opcji szukania. W czasie rejestracji nowy klubowicz powinien się już dowiedzieć, że taki mamy zwyczaj na forum. Jak ułożymy sobie forum według ustalonego szablonu i bedziemy się jego trzymać będzie nam się tu przebywało przyjemniej i klarowniej. |
DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | 2007-02-24 18:14:22 Zdaję sobie sprawę, że obecna forma i wygląd forum istnieje już jakiś czas i wszyscy się do tego przyzwyczaili, ale takie zmiany według mnie na lepsze naprawdę nie bolą. [ wiadomość edytowana przez: DENWER dnia 2007-02-24 18:16:08 ] |