| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-03 20:14:15 PNOWIE!
dzis szlag mnie trafil... wszystkie storny klubowe gdzie ogladalem rozne rzeczy maja znizki w roznych warsztatach it itd.. wiem jak to zrobic i u nas!!! Otoz tak: zawiazmy "umowy" z parrma ( okolo 10) firmami ktore w ramach reklamy na naszej stronie dalyby by nam znizki.. ale kto ze znizek moze korzystac? przeciez kazdy moze powiedziec ze jest z klubu espro itd itp.. a wlasnie z takich przyczyn ja, jako czlowiek ktory wychodzi do nich z taka propozycja jestem niewarygodny... wiec proste rozwiazanie zrobmy tak jak w jakims topicu przeczytalem i zgadzam sie z tym ( nawet zaczerpnalem ten pomysl z dwoch topicow) zeby wprowadzic nastepujace rzeczy: Po piersze glownym naszym spoiwem klubu jest forum osoby nie udzielajace sie na forum prawie wogole trudno potraktowac jak klubowiczy po drugie klubiwcze juz z numerami dostana legitymacje dzieki ktorej beda mogly sie uwarygodnic w roznych sklepach z ktorymi ja i moze pare osob ktore by mi pomoglo dogadalbym sie w sprawie znizek i ewentualnej reklamy badz innej formy jakiegos profitu dla danej firmy co wy na to panowie ?? |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-06-03 20:19:05 Lasombra - MIODZIO pomysł........ popieram i pomogę jak tylko będę potrafił.......
|
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2003-06-03 20:20:20 Podejrzewam, że wypali to tylko w W-wie |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-03 20:24:42 niekoniecznie po prostu wszyscy musza sie zaangazowac !!! i ty tez plump !! poogladaj jakie sa firemy ktorym zalezaloby na reklamie badz dogadaj sie od tak ze u nich bedzie dla nas taniej ...ale za to bedziemy kupowac u nich a nie u konkurencji rozejrzyj sie to na pewno i w Krakowie sie uda |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2003-06-03 20:27:11 oki... zobaczymy! Narazie i tak z tego co wiem w Krakowie jest i tak taniej niż w Warszawie, no może nie wszystko |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-03 21:01:19 ech ale legitymacja to taka fajna sprawa, szczegolnie jak ma wzor i wielkosc karty kredytowej mozna ja sobie wlozyc do portfela, nosci, heh chwalic sie kolegom |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-06-03 21:46:05 A nie lepiej Espero.pl ?
Zresztą były już debaty na ten temat (domena) |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-06-03 22:08:36 Co do domeny to zostawiam to wam, ale jęzeli chodzi o Kartę klubową to fajna sprawa.... Jestem ZA, zniżki... to też postarałbym się załatwić ... dajcie znak a ja będę z wami Wasz Diackon |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2003-06-03 23:32:25
Między innymi z myślą o takich sytuacjach pisałem posta z apelem do klubowiczów (tego o członkach i sympatykach). Zmniejsza się wtedy może ilość "członków" ale wiadomo że są to osoby aktywne (niekoniecznie na forum bo przecież nie każdy ma dostęp do netu, ale także w realu) i przy różnych zrzutkach czy pospolitych ruszeniach wiadomo, że możemy na nich liczyć. A tak to mamy na liście klubowej masę członków, z których wielu jedyną aktywnością w klubie było zapisanie się. Pozdrawiam, Marcin P.S. Jak już się dorwałem do mikrofonu to poruszę jeszcze jedną rzecz. Proponuję żeby strona z danymi klubowiczów była dostępna na hasło. Wiele osób chwali się tam modernizacjami, sprzętem audio itp. Po co jakaś postronna osoba ma wiedzieś, że taki X ma u siebie w samochodzie sprzętu za 10 00 zł. Wiadomo, że fora i strony klubowe czytują nie tylko sympatycy ale i #@$%. |
Tomek_L Espero 2.0 FULL WYPAS Katowice | 2003-06-04 08:00:12
Cholera jeszcze tylko 2 posty muszę się sprężyć |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2003-06-04 09:53:36 Zajebisty pomysl. Jestem za |
FGM ESPERO 1.8 CD Waraszawa | 2003-06-04 19:05:45 Klubespero.com
Moze sie uda przeglosowac, ale fajnie by bylo.... |