[OT] Oklejanie auta dla sponsora 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, macie moze jakies zdjecia wlasne lub nie, oklejonych autek ? Chodzi mi o rozne wzory, rozmieszczenie itp. jak oklejac zeby to ladnie wyszlo i zachecilo potencjalnego sponsora do dzialania Jesli cos macie to dawajcie, kazde zdjecie na wage zlota

Sprawdzałeś wyszukiwarke?? Bo o ile dobrze pamiętam taki temat już kiedyś był...

Szukalem ale cosik nie moge trafic, sam pamietam ze byl taki temat... wyszukiwarka

liczą sie wyniki i sama jazda a nie oklejenia samochodu
wynik przyciąga ludzi a sam wygląd.... wątpie

ja mam obklejonego

ja mam tak, klasycznie ale mnie sie podoba:

Cytat:
2006-11-24 18:22:33, bizer_trikolor pisze:
liczą sie wyniki i sama jazda a nie oklejenia samochodu wynik przyciąga ludzi a sam wygląd.... wątpie

nie filozuj. Ja mam np. dogadane tak, ze mam stawiac auto od ulicy w dzien (a nie na parkingu osiedlowym) zeby ludzie czytali reklamy. Jak auto stoi to wynikow nie robi, a auto musi przyciagac wzrok jakby nie bylo

ja mialem tak:

ale na malucha sponsora znalezc nie moglem

Cytat:
2006-11-24 18:23:24, 3zeR_MDS pisze:
ja mam obklejonego

Ja bym sie nie odzywał na twoim miejscu

Cytat:
2006-11-24 18:54:12, pavlus pisze:
Ja bym sie nie odzywał na twoim miejscu

o co ci chodzi?
brzydko sie prezentuje?

jak sobie przypomne jego poprzedni wyglad, to musze stwierdzic ze teraz wyglada tragicznie, ale jesli sponsor tak chcial....

tylko taka fote znalazlem

ten pasek na dole to motofontaz

byl bialy...

Cytat:
2006-11-24 18:35:15, nds pisze:
nie filozuj. Ja mam np. dogadane tak, ze mam stawiac auto od ulicy w dzien (a nie na parkingu osiedlowym) zeby ludzie czytali reklamy. Jak auto stoi to wynikow nie robi, a auto musi przyciagac wzrok jakby nie bylo ja mialem takale na malucha sponsora znalezc nie moglem

jesli reklama nie trafia do odpowiedniej grupy docelowej to jest g.warta i nie przynosi zadnych efektow.

Narzie tak wyglada ale przez zime bedzie nowy image.Na kjs jeszcze niebylem zadnym a 2 sponsorow juz mam na poczatek

[ wiadomość edytowana przez: HEMIGTX dnia 2006-11-24 20:35:08 ]

To sąauta ktorymi jezdziłem, wejdz sobie na www.rajdy.org.pl tam jest prawie 10 000zdjec to sobie poprzegladaj

[ wiadomość edytowana przez: LoRd_S dnia 2006-11-25 10:04:27 ]

Cytat:
2006-11-24 20:33:09, HEMIGTX pisze:
Narzie tak wyglada ale przez zime bedzie nowy image.Na kjs jeszcze niebylem zadnym a 2 sponsorow juz mam na poczatek [ wiadomość edytowana przez: HEMIGTX dnia 2006-11-24 20:35:08 ]

reklama Ad polska,blagam,sciagnij ta reklame,pracuje w ad od 3 lat i wszystko co mi sie kojarzy z ta firma mam ochote spalic wiec nie zdziw sie jak kiedys Ci maluch spłonie

Bimber ale ja mam korzysci jak narazie z tej hurtowni Szkoda,ze pracownik tej hurtowni uszkodzil mi zapinke na klapie...

ja tez mam wyklejone auto, fotki w profilu, moze potem dam wiecej fotek, czekam na opinie

Cytat:
2006-11-24 19:13:08, 3zeR_MDS pisze:
o co ci chodzi? brzydko sie prezentuje?

TRAGICZNIE !