Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() cart opel omega B/caravan zywiec | 2009-07-12 16:43:25 Witam. mam pytanko jakies parę dni temu nie zaświecił mi wyświetlacz od komp.ale lekko stuknąłem w szybkę i wróciło do normy,wczoraj jednak już nie zaświecił nawet po stuknięciu,mam pytanie do wymiany czy mogło się coś rozłączyć? Jeżeli wymiana to może spróbować zregenerować? Jakieś opinie na ten temat? Szukałem na forum ale prócz wymian,czy zmiany oprogramowania nic nie znalazłem. Pozdrawiam. |
![]() zibik3 LOB NET MEMBER Opel Omega B/sedan Szczecin | 2009-07-12 17:54:13 Sprawź styki na kostkach może być luz na pinach, chyba że padł moduł wyświetlacza albo taśma to tylko wymiana.
Wymiana jest prostsza niż znalezienie wpełni sprawnego wyświetlacza chyba że nowego z serwisu. |
![]() cart opel omega B/caravan zywiec | 2009-07-13 15:38:20 Rozebrałem dziś cały blat rozpiąłem wtyki i okazało się że żarówki podświetlenia wyświetlacz komp.były spalone,tylko ciekawi mnie czemu dwie naraz......w każdym razie wychodzi na to że nie koniecznie martwy wyświetlacz musi być do wymiany ![]() Dzięki za pomoc!!! |