[126 elx] [Poznań] Kto wyreguluje gaźnik?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Założyłem wcześniej temat, gdzie opisane są moje problemy:
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=176681&c=0&f=25

Wygląda na to że trzeba wyregulować gaźnik. Czy ktoś z forumowiczów się na tym zna i mógłby to zrobić? Oczywiscie potrzebny ktoś z Poznania i okolic.
Ja mechanikom już nie ufam...
Jakby jednak nikt nie mógł pomóc to w akcie desperacji chyba wybiorę się tutaj:
Borowicz M. Mechanika pojazdowa. Fiat
0 61 820 65 29
61-625 Poznań, Żytnia 32

Hmm jakbym znalazł chwile, to możesz podjechać. Ale to będzie dopiero koło czwartku:/

tak mi sie zdaje ze ogólnie warto by było przegladnac u Ciebie cały siliczek, nawet mógł bym sie w to pobawic ale wyjeżdzam za tydzień będę dopiero pod koniec przyszłego. A royber napewno sobie poradzi bez problemu hehe i moze odrazu mały tuning zrobi hehe

Ja też moge zrobić

Jestem w szoku, że tylu chętnych się zgłosiło!
Wielkie dzięki za chęci! Może więc nie będę pisał na priv do każdego Ja pracuję niestety do 17:00 więc w tygodniu zostaje jedynie jakiś wieczór. Dostosuję się. Na początek chyba warto by było obejrzeć chociaż gaźnik...

Cytat:
2007-03-05 17:31:09, Try3ek pisze:
tak mi sie zdaje ze ogólnie warto by było przegladnac u Ciebie cały siliczek, nawet mógł bym sie w to pobawic ale wyjeżdzam za tydzień będę dopiero pod koniec przyszłego. A royber napewno sobie poradzi bez problemu hehe i moze odrazu mały tuning zrobi hehe

Z tym obejrzeniem silnika to może bym się chwilę wstrzymał bo to jednak większa robota, a po regulacji gaźnika chciałbym sprawdzić spalanie.

[ wiadomość edytowana przez: speedy9 dnia 2007-03-05 22:57:42 ]