Essi musi isc na komp. Ile to kosztuje? Gdzie w Poznaniu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gasnie jak zimny, dodatkowo na benzynie ma efekt kangura (na LPG jest ok). Poniewaz przyczyn moze byc wiele to chcialbym essiego zabrac na komputer.

Ile taka frajda kosztuje?
Gdzie w Poznaniu lub okolicy sie udac?

siema niewiem ale pewnie jakis serwis forda lub jakis inny typu CARMEN obok makro jakas stacja obsługi SHELL lub cos,,,,ile kosztuje niewiem bo nierobiłem ale mozesz pózniej dac cynka co i jak,,,,,pozdro.....

Bemo Motors ul.Mogilenska (jak dobrze pamietam)

tylko o u ford'a ta przyjmnośc kosztuje 250pln/h, które przepada gdy nie uda się go podłączyć (nie nawiąże połączenia).

Poszukaj postu Vincenta on podawał adres i połączenie tan kosztuje 50 pln. Możesz pojechać również na Obornicką---->tam również kosztuje 50 pln (właściciel nie skasował mnie za to że nie udało się podłączyć)

gdzie na obornicka

...jezeli myślimy o tym samym, to w Suchym Lesie jest serwis Forda. Jedziesz po prostu Obornicką aż nie zauważysz po prawej stronie serwisu.Swoją drogą, to trzeba im przyznać, że przyzwoici. Byłem tam raz i wrażenie bardzo pozytywne...

Auto Watin na FEFK
Strona firmowa

Na Obornickiej, raczej chodziło mi o prywaciarza, tuż przed Auto Watinem. Na betonowym płocie napisane jest diagostyka komputerowa, a droge wskazuje gipsowy pan ( większy niz popularne krasnale )

Przy szkole samochodowej na Ratajach też robią przeglądy na kompie przy Rondzie Starołęka