Stuka prawe przednie koło

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ten problem spedza mi sen z powiek bo nie wiem co to zrobilem cala gowniana robote zmieniając maglownice wraz z drazkami kierowniczymi łączniki stabilizatora itd i dalej stuka z prawej strony na dolkach przy gwałtowniejszym ruszaniu przy przechyłach auta i powrotach z przechyłu z przodu i nie mam pojecia co to moze byc? podsuncie jakis pomysl bo mnie cos trafi... chodzi o tego essiego 1.6 16v z 93r silnik DOHC

Może jakaś poduszka się zużyła.

poduszka pod amortyzatorem czy pod silnikiem?

zależy jakie to jest stukanie, czy takie jak np. przy zuzytych łącznikach?? czy może głośniejsze?? sworznie wymieniałeś ??
Podnieś autko i poruszaj mocno kołem , tak jak się sprawdza czy ma luz na łożysku, może swożnie masz wybite??

łączniki są nowe, gumy pod stabilizatorem też swoźnie są wymienione drążki kierownicze wraz z końcówkami nowe łożyska też nie ma żadnego luzu w zawieszeniu na postoju szarpiąc za koła bujając całym autem a nawet skacząc po nim nic nie słychać i nic nie widać poduszki też ok ale dalej na dolku bardzo glośno stuka. Tuleja w przekladni jest zuzyta juz czy to moze byc to? bo tam taka tulej jest w ktorej jesc sróba i to jest przy mocowaniu przekladni. Czy to moze byc to? bo ja juz nie mam pomyslów