Prośba o wycenę MR76

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zwracam się z prośbą o wycenę tego strucla.
powiedzcie panowie ile za to można max dać.

rok 76, 1300ccm, przegląd i oc ma, ale się kończy niedługo, pozatym gazownia, przebieg podobno 82kkm, wnętrze poza deską i konsolą środkową ładne, boczki ok, fotele nie popękane, podsufitka cała. a blacha, no właśnie

dasz 4ro pak i pozbawie Cię kłopotu

chyba, źle mnie zrozumiałeś, ja mam zamiar to kupić

yyy to nie masz wielkiego problemu
odpowiedź powinna brzmieć -MNIEJ NIż ZERO

nawet Race_D by tego chyba nie chciał...

Ze względu na blachę max realna wartośc to 300- 400 złotych. Jeśli posiadacz tego fiata chce więcej to podaj mu ceny podłogi progów i podproży które jak widac ze zdjęc po prostu nie istnieją. Jeszce jedno co z podłużnicami trzymają się jakoś? I niech nie pieprzy o klasykach lub zabytkach bo do stanu nawet przyzwoitego duuuużo brakuje.

kurde ale ruina. Ja nie jestem znawcą kredensów ale wydaje mi się że tyle ile ty wydasz na remont tego sztrucla to kupisz w lepszym stanie ciekawy rocznik!

podluznic nie ma, progow nie ma, reszta wpierdolona, nalezy zapytac ile wlasciciel dolozy zeby zabrac bo przegladu to na to nie dostaniesz

daj dosciowi 4ro pak takie cudo , to ew. na części (wiele tego nie ma :listwy , pozycje licencja i pare innych ) reszta na kilogramy lub do upalenia i na złom . wkładać w tak pognitego mra kase to szaleństwo , chyba że była by to pamiątka rodzinna ale nie jest...

mojego kupiłem za 150zł , z OC i przeglądem na pół roku. Miał jedną dzióre w podłodze , 4,5 na 2,5 cm...

facet powinien dolozyc, zeby sie problemu pozbyc.

ja bym nawet 200 PLN za to nie dał
szkoda, że ktos doprowadził go do takiego stanu(

podłużnice są nawet zadziwiająco zdrowe, zarówno z przodu jak i z tyłu, stabilizator w każdym razie się trzyma, podłoga raczej bez dziur, przynajmniej większych.

SZCZERZE TO NIE PAKUJ SIE W TO. Za kase ktorą wpakujesz w remont kupisz igłe... 3000zł to minimum zeby to doprowadzic do godnego stanu

Cytat:
2007-03-06 22:28:20, Vyzn-R pisze:
SZCZERZE TO NIE PAKUJ SIE W TO. Za kase ktorą wpakujesz w remont kupisz igłe... 3000zł to minimum zeby to doprowadzic do godnego stanu

tak sie wstepnie rozeznalem w temacie remontu mra i za 3000 to co najwyzej uda sie blache zrobic, a gdzie reszta???

co do omawianego auta to prawda jest taka ze to jezdzic raczej nie bedzie, kup go za 100 odratuj detale, i tyle.....baza do remontu to nie jest za dobra...

Pozdro.

zdrowe podluznice? to kolega chyba nie wie ze tylne sie zaczynaja przy progach, gdzie widze dziuuuury wielkie i wszystko sie rozlazi - auto lada moment sie zlamie

szkoda kasy na takiego strucla..lepiej poszuka czegos lepszego..dac wiecej i miec problem z remontem z glowy

dziękuję za wszystkie wypowiedzi.
jak widzę pozostaje mi szukanie czegoś innego.