Poszkuje nowego wsadu do kme 1.3 sirocco

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jeżeli ktoś takowy posiada to będe wielce zobowiązany wgram sam tylko musze mieć co a nie chce mi sie wysyłać sterownika do producęta

wsad to jest owocowy w jogurcie, np. Jogobella.
Tudzież wsad do kosza w koszykówce.

Powiedz konkretnie o co Ci chodzi, płytkę sterownika czy soft?

Cytat:
2007-03-11 17:42:15, hz10 pisze:
jeżeli ktoś takowy posiada to będe wielce zobowiązany wgram sam tylko musze mieć co a nie chce mi sie wysyłać sterownika do producęta

Z której wersji na którą? Bawiłem się kiedyś tym ale zaniechałem napisz jak Ci się uda. Poza tym 1,4 różni się od 1,3 nie wiadomo czy się przeszczep uda

Cytat:
2007-03-11 18:37:41, Gustaw6666 pisze:
wsad to jest owocowy w jogurcie, np. Jogobella. Tudzież wsad do kosza w koszykówce. Powiedz konkretnie o co Ci chodzi, płytkę sterownika czy soft?

chodzi mi oczywiście o zawartość pamięci czyli soft

Cytat:
2007-03-11 19:06:20, orfeusz pisze:
Z której wersji na którą? Bawiłem się kiedyś tym ale zaniechałem napisz jak Ci się uda. Poza tym 1,4 różni się od 1,3 nie wiadomo czy się przeszczep uda

podobno to to samo tylko doszło to co było w stagu od początku czyli np. przełączanie sekwencyjne z benzyny na gaz

Przełączanie sekwencyjne to sprawa hardware, nie załatwi tego wgranie nowego softu.

Jak zamierzać zrobić flash sterownika?

Cytat:
2007-03-11 23:56:59, hz10 pisze:
podobno to to samo tylko doszło to co było w stagu od początku czyli np. przełączanie sekwencyjne z benzyny na gaz

Tylko zgraj sobie wsad, który już masz. Jak wiadomo Diego nie jest zbyt stabilnym sterownikiem jeśli zmienisz wsad bez zmian na płytce to prawie na bank będą problemy mniejsze lub większe - widziałem już sterowniki po zmianie "softu". Zmieniasz programatorem czy może jest jakiś sposób po kablu?

[ wiadomość edytowana przez: orfeusz dnia 2007-03-12 00:36:14 ]

flash zrobie programatorem co do zgrania orginału to spoko zawsze to robie przed robieniem czegokolwiek bo czasami różne cuda wychodzą i nie musi to być kme tylko skąd wziąć tą zawartość pamięci

Nieźle, a robiłeś już kiedyś takiego flasha Diego?

diego jeszcze nie nawet nie rozbierałem i nie wiem czy pamięć jest w procku czy pozanim mam tylko nadzieje że pamięć nie jest zabezpieczona reszta to tylko formalność
ps.właśnie dzwoniłem do kme i dupa zbita sterowniki są niekompatybilne więc temat nieaktualny

[ wiadomość edytowana przez: hz10 dnia 2007-03-13 09:49:02 ]