MotoNews.pl
1 [125][S] menele różniste (181903/0) - NT

[125][S] menele różniste

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
-kołpaki klasykowe tzw. słoneczka w dobrym stanie niestety tylko 3 może komuś się do klasyka przydadzą cena 5 złoty za jeden
-kołpaki chromowane w stanie przyzwoitym nie wiem czy nie są to od F850 foty wieczorkiem 5 złoty szt. niestety też tylko 3 szt.
-bodajże linka sprzęgła nie wiem z którego modelu tak samo fota wieczorkiem cena myślę 15 zł
-podszybie MR nowe stan DBD cena 45zł do negocjacji.
-kompletny kolektor 4.2.1 (skręcany w portkach) nowy stan BDB cena 30 zł

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2007-04-16 15:04:00 ]

kolpaki mnie interesuja klasykowe i te drugie tez bym obejzal chetnie na fotkach, wstepmne klepie
kolektor to od poloneza GSI czy jakis inny? tez tak wstepnie bym zaklepał

to nie jest od gsi tylko od kanta...
wieczorkiem dam foty to sobie zobaczysz...

ale co??? chcesz kupic ???

fuck wiedziałem że czegoś zapomniałem
dzięki bimber
część fot...
tutaj dwururka ale jak mówiłem jest jeszcze kolektor i foto będzie ale przynjamniej jutro.

podszybie

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2007-04-16 15:06:25 ]

te słoneczka jakieś dziwne są bo nie są to na pewno na 13
a na dwunastce mieszczą się w środku a nie nachodza na ranty więc nie rozumiem przecież fiat nie miał 10 calowych
foty tych drugich dekielków
jednak tylko dwa się nadają do czegoś

No to podziekowali. A co do dobrego stanu tych kołpaków - ciekawy jestem jak wygląda kiepski stan :|

ok nie napisałem dobry tylko przyzwoity w gwoli formalności.

Te kołpaki na zdjęciach to Łada 2101/2102/2103. Zarzuć link na forum Lada Klub Polska to może znajdziesz chętnego

ooo to nawet nie wiedziałem dzieki

nie zapomnij że jeszcze leży w garage felga klasykowa 13 do kanta i poldka tez na sprzedarz

tak tak...
jak by komuś była potrzebna do poldka albo DF felga z zaczepami pod dekle chrom to pisać chętnie się tego pozbędziemy za psie pieniądze

to co nikt nic nie potrzebuje???
najchętniej tego podszybia i kolektora byśmy się pozbyli bo zagracają.