| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Sergiusz- Espero 1.8 CD+LPG Sosnowiec | 2005-03-04 10:17:19 Jak pytałem w sklepie daewoo to nie można ale linka nie jest droga ja płaciłem coś około 20-30zł cała w pancerzu tylko przy wymianie dokładnie sprawdź którędy linka idzie i puść ja tak samo ja nie przywiązałem do tego uwagi i puściłem linke tak aby dostała ale 3 razy sie ukrecała i co chwile musiałem wymieniac aż w koncu ukreciła sie tak ze nie mogłem koncowki wyciagnac z czujnika predkosci i doszedł dodatkowy wydatek.Później kombinowałem i wykombinowałem juz z rok jeżdże i jest ok |
Hornblower Ford Focus Krosno Odrzańskie | 2006-12-09 10:40:57 Ja te cholerna linke juz pol roku woze w bagazniku. Musze kiedys wyminic ale po pierwszym podejsciu mi sie odechcialo. Wydaje m sie ze bede musial sie sporo pomeczyc przy przeciskaniu linki przez przegrode, a troche brakuje mi czasu. |
Hornblower Ford Focus Krosno Odrzańskie | 2006-12-17 13:07:31 Jesli jest tak jak piszesz to nie bedzie problemu. Od skrzyni udalo mi sie odkrecic. Odpiecie od zegarow to jeden ruch reka. Mam mocne postanowienie zrobic to w tym tygodniu bo mam caly wolny. Zobacze jak mi pojdzie. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-12-19 08:25:25 Taka mała uwaga, do wymiany linki nie treba ściągać zegarów.
Wszystko można namacać rączkami od spodu |
tomtu PRIMERA GT łódź | 2007-05-02 12:30:40 Ma ktoś patent jak wyjąć ukręconą końcówkę linki z napędu? |